Connect with us

Lifestyle

Ново поколение Qwell вода с колаген осигурява младежки вид и перфектна физическа форма

Avatar

Публикувано

на

Brand Images 9 Copy

Qwell вода с колаген е напълно иновативна напитка, която е специално създадена за всички, които искат да поддържат младежки вид и добра форма. Qwell е първият по рода си продукт с уникално съчетание на първокласен колаген и вода, пречистена по специална технология за ултрафилтрация. 100% натурален продукт, без никакви добавки, следващо поколение функционална вода. За разлика от много други напитки, qwell не съдържа подсладители, консерванти или добавени аромати. Разработена е с внимание и прецизност, базирани на световно призната технология, за да отговори на най-високите научни стандарти при всеки детайл.

Всяка глътка от нея осигурява здраве и красота всеки ден. Добрата хидратация е изключително важна за цялостното функциониране на организма. Когато хидратираме тялото си с qwell, добавения в нея колаген Peptan ® предоставя още ползи.

[media-credit name=“снимка: Qwell“ align=“aligncenter“ width=“650″]Brand Images 11 Copy[/media-credit]

Ежедневният прием на Qwell е идеалната допълнителна грижа за кожата, като спомага за нейната еластичност, хидратация и младежки вид. Ето и другите основни ползи:

  • Красота отвътре: спомага за по-младежка визия, като повишава нивото на колаген в кожата;
  • В перфектна форма: грижи се за здравето на мускулите, ставите и костите;
  • Спорт и здравословно хранене: подкрепя мускулната регенерация и поддържа добрия тонус;
  • Баланс и комфорт за тялото: осигурява засищащ ефект и подпомага хидратацията.

[media-credit name=“снимка: Qwell“ align=“aligncenter“ width=“650″]Brand_Images_ (6) (Copy)[/media-credit]

Qwell действа отвътре и ефикасно възстановява колагеновите запаси в тялото, които се изчерпват с течение на времето. Спомага за укрепването на колагеновата матрица в епидермиса. Благодарение на подобрения баланс на течностите в организма, кожата изглежда по-свежа, по-млада и е по-малко склонна към образуване на бръчки и фини линии. Новото поколение вода има и още предимства: колагенът е с научно доказан благоприятен ефект върху съединителната тъкан на тялото. Оказва положително въздействие върху регенерирането на мускулите и подобрява общото физическо състояние. Известно е, че липсата на колаген може да доведе до намалена костна плътност и до повишен риск от фрактури, особено при хора в по-зряла възраст. Qwell може да спомогне за намаляването на тези рискове.

[media-credit name=“снимка: Qwell“ align=“aligncenter“ width=“650″]Brand Images 5 Copy[/media-credit]

Положителните ефекти на qwell я правят подходяща напитка също за спортисти и любители на фитнеса. Изключително важна е ролята на колагена за функцията на мускулите. Молекулите на колагена осигуряват силата и структурата на мускулните влакна, нужни за тяхното функциониране през целия ден. Колагенът в тялото постоянно се възпроизвежда, но след 25-годишна възраст този процес се забавя, като прогресивно отслабва с годините. Затова лекарите препоръчват допълнителен прием на колаген за всички преминали 30-годишна възраст. Смущения в синтеза, както и прогресивното изчерпване на колаген, може да се провокират от ситуации на непрекъснато претоварване, например трениране на силови спортове или усилена, физическа активност. Революционната напитка подпомага регенерирането на мускулите и предотвратява загубата на мускулна маса. Едновременно с това стимулира изгарянето на мазнини, загубата на телесната маса и регулира телесното тегло, като увеличава ситостта. Повишава спортните постижения във фитнеса. Колагенът играе съществена роля за съхранението и възстановяването на здравината на артериите и поддържа нормалното им функциониране, което е жизненоважно за всички органи и системи в тялото.

Advertisement

[media-credit name=“снимка: Qwell“ align=“aligncenter“ width=“650″]Brand_Images_ (12)-1 (Copy)[/media-credit]

Редовният прием на qwell вода с колаген предоставя редица здравословни ползи –допринася за подобряването на костната плътност, намалява болките в ставите, напрежението в мускулите и повишава усещането за тонус.

ПОДМЛАДЕНА КОЖА

Стресът и напрежението, с които се сблъскваме в ежедневието, се отразяват върху кожата ни. Директно излагане на слънце, недостатъчен сън, емоционален стрес, алкохол и нощен живот, агресивни козметични продукти, физическо натоварване – кожата ни е като отворена книга, която разказва за всичко това. Qwell може да помогне за намаляването на отрицателното въздействие на тези фактори, дори за младата кожа.

ПОВЕЧЕ ТОНУС

Колагенът има незаменима роля в почти всички жизненоважни процеси на тялото ни. Ето защо неговият недостиг може да бъде причина за влошаването на комфорта на живот. За да се чувстваш добре в тялото си и да се радваш на добро здраве, хубав външен вид и самочувствие – довери се на qwell!

Advertisement

[media-credit name=“снимка: Qwell“ align=“aligncenter“ width=“650″]Brand Images 2 Copy[/media-credit]

КОЛАГЕН ЗА МУСКУЛИТЕ

Колагенът влияе благоприятно върху трупането на мускулна маса и регенерацията на мускулите, ставите и сухожилията. Ето защо достатъчният колагенов запас е изключително важен при интензивно спортуване. Това прави qwell перфектната напитка за спортисти и любители на фитнеса.

ЗДРАВИ КОСТИ

С възрастта намаляването на нивата на колаген в организма са причина и за понижаване на костната плътност, особено при жените – това нерядко води до затруднена подвижност и повишен риск от фрактури. Qwell значително допринася за избягването на тези рискове, като допълнително набавя колаген на организма. Позволи на qwell да бъде твоят верен спътник, защото само когато си здрав, можеш да се радваш истински на живота.

[media-credit name=“снимка: Qwell“ align=“aligncenter“ width=“650″]Qwell_Bottle_Ice (Copy)[/media-credit]

ПО-МАЛКО БРЪЧКИ И ФИНИ ЛИНИИ

Advertisement

В голяма степен стареенето на кожата се дължи на естественото изчерпване на колагеновите запаси в тялото. Макар и неизбежен за всеки човек, този процес може да се отложи във времето или дори да бъде спрян по съвсем лесен и достъпен в забързаното ни ежедневие начин – пиейки вода с колаген qwell.

ТОЛКОВА Е ЛЕСНО

Тялото ни има нужда от достатъчен колагенов запас, а водата е негов основен градивен елемент, който поддържа доброто му функциониране. Сега можеш да си осигуриш едновременно и двете – и то в перфектно съчетание!

Continue Reading
Advertisement