Открийте ни и в

Музика

Нов албум и ново видео представиха Pavell & Venci Venc’ с подкрепата на HELL ENERGY

Avatar

публикувано

на

Нов албум и ново видео представиха Pavell & Venci Venc’ с подкрепата на HELL ENERGY 145

HELL ENERGY е сред основните партньори на Pavell & Venci Venc’ и техния нов албум „Upgrade” (Вирджиния Рекърдс). Той включва общо 17 парчета, 12 от които неиздавани до момента.

„Upgrade” е вторият студиен албум в дискографията на Pavell & Venci Venc’, след дебютния им проект „SeTaaBrat” (2016). Той съдържа 17 песни и 5 скита (кратка форма, характерна за хип-хоп албумите) с гласа на Стойчо Керев, близък приятел и любим събеседник на артистите. Pavell & Venci Venc’ са автори на музиката, аранжиментите и текстовете на всички 17 песни в „Upgrade” като работата по албума им отнема близо година. Пламен и Иво са съавтори на 8 от парчетата в проекта, докато Михаела Маринова е съавтор в текста на „Upgrade“, a DARA участва в написването на лириката в „Хотел 5 звезди“.

В “Upgrade” заедно с хип-хоп парчета като „Честно“, „Един човек“ и „Красиви дни“, присъстват песни, изненадващо повлияни от реге музиката („Suga Daddy”) и фънк звученето („Ръждиво злато“)  до „Някъде там“, за която момчетата се шегуват, че е първата им кънтри балада. Текстовете в „Upgrade” варират от лирични, през закачливи и със забавна самоирония стихове до сурови, гневни рими.

„Вълнуваме се да подкрепим Pavell & Venci Venc, защото те са едни от любимите артисти и на нашите потребители, но са и сред определящите тенденциите на българската музикална сцена.  Предстои и изключително турне точно преди празниците. Заедно с тези талантливи изпълнители бихме искали да зарадваме всички, които обичат хубавата музика и запомнящите се партита.“, каза Станислав Захариев, Country Manager на HELL ENERGY за Bulgaria.

Реклама
Нов албум и ново видео представиха Pavell & Venci Venc’ с подкрепата на HELL ENERGY 146

По време на официалното промо на „Upgrade” на сцената до Pavell & Venci Venc’ застанаха Михаела Маринова в едноименната на албума песен „Upgrade”, DARA в „Хотел 5 звезди”, Любо Киров в „Не Бих Могъл“ и братята Пламен и Иво в „Един Човек”, „Ще те изям бе” и „Честно“.

Публиката в клуба стана свидетел и на още една премиера: видеото към най-новия сингъл на дуета, озаглавен „Адрес“ и с участието на младата певица ALMA. Видеото е с изненадваща за българския шоубизнес почти театрална черно-бяла визия, негов режисьор е Кирил Киров–Кико, оператор е Андрей Андреев, а идеята за сценария е на Саня Армутлиева. По време на промоцията видеото се появи и в канала на “Вирджиния Рекърдс” в YouTube, както и в телевизионния ефир.

Графичното оформление на албума е дело на Росен Дуков и е концептуално подчинено на другата голяма страст на Павел и Венци след музиката. И двамата са отдадени фенове на киберпънк жанра в литературата, филмите и видео игрите. Физическият носител на албума (CD) включва книжка от 32 страници с художествено обработени снимки на артистите и всички текстове на песните.

Новият албум на Pavell & Venci Venc’ „Upgrade” може да бъде намерен тук:

Реклама
Нов албум и ново видео представиха Pavell & Venci Venc’ с подкрепата на HELL ENERGY 146
Продължете понататък
Реклама