Открийте ни и в

Литература

Нов трилър от Дейвид Балдачи

Avatar

публикувано

на

Нов трилър от Дейвид Балдачи 141

Този четвъртък, (14 април), излиза новият трилър на Дейвид Балдачи „Дневна светлина“ под флага а издателство Обсидиан. Той е от поредицата за агентката от ФБР Атли Пайн, която е на път най-сетне да разкрие истината за изчезването на своята сестра.

Специален агент Атли Пайн е готова да напусне ФБР, но не и да се откаже да търси своята сестра Мърси, отвлечена преди трийсет години. Не и когато е на крачка от разкриването на самоличността на похитителя. Цялата събрана информация води към Ито Винченцо, член на мафиотска фамилия, последно забелязан в Трентън, Ню Джърси.

Атли се насочва незабавно натам, но действията ѝ неволно осуетяват операция на военната полиция, ръководена от стар приятел. Джон Пулър разследва същата тази фамилия за разпространение на наркотици във военна база. Скоро двамата попадат на следа, която свързва семейство Винченцо с мощна престъпна мрежа, стигаща до най-високите етажи на властта. Основаната на изнудване и насилие схема има за цел да манипулира политици и известни личности. И докато Атли и Джон проникват все по-навътре в нея през пластове лъжи, измами и предателство, истината за изчезването на Мърси най-неочаквано излиза наяве.

И тя се оказва по-шокираща, отколкото Атли Пайн някога си е представяла.

Реклама