Connect with us

Gaming

Нов SuperWide монитор от Philips

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Новият монитор на Philips, 45B1U6900CH, съчетава два екрана в един плюс уеб камера

Philips 45B1U6900CH е наличен в търговската мрежа с цел да улесни значително работния процес. Той има голям 44,5-инчов екран (113 см в диагонал) с разделителна способност 5120 x 1440. Функциите на Philips 45B1U6900CH, които помагат на потребителите да бъдат максимално ефективни, са: 5MP уеб камера, USB-C докинг с RJ45, съотношение 32:9 SuperWide и извит дисплей с ъгли на видимост от 178/178 градуса.

Върхова производителност в работния процес

Вместо два отделни монитора, 44,5-инчовият Philips 45B1U6900CH със съотношението 32:9 SuperWide позволява на професионалистите лесно да отварят множество прозорци на един екран и да имат изключително широка перспектива за гледане на видео съдържание. В допълнение, извитият VA дисплей на монитора създава широки зрителни ъгли от 178/178 градуса и има 1500R радиус за едно цялостно и завладяващо изживяване с отчетливи, кристални и висококонтрастни изображения.

Advertisement

„Щастливи сме да обявим пускането на Philips 45B1U6900CH“, каза Ксени Бариактари, Глобален маркетинг директор на Philips Monitors and IT Accessories. „Размерът и съотношението на екрана, заедно с допълнителните функции, като докинг станцията и шумопотискащата уеб камера, го правят идеален избор за тези, които имат наистина високи очаквания към своя монитор“.

5MP уеб камера за по-добро изживяване при видеоконференции

В допълнение към големия екран, другата ключова характеристика за оптимална продуктивност на Philips 45B1U6900CH е изскачащата 5MP уеб камера. Самият монитор е оборудван с шумопотискащ микрофон, а вградената 5MP уеб камера е оптимизирана за висококачествени видео срещи и по-добро цялостно изживяване.

Изскачащата 5MP уеб камера подпомага и индивидуалната продуктивност с Windows Hello™ – усъвършенстваните сензори за лицево разпознаване регистрират потребителя във всичките му профили в Windows за секунди.

Още повече екстри

Advertisement

USB-C докинг системата с RJ45 е друга важна характеристика, която позволява върхова производителност на работното пространство. С нея професионалистите могат да се свържат към мрежата с RJ45, да предоставят захранване към свързаното си устройство, да гледат видео съдържание с изключителна резолюция и да свържат външно устройство за високоскоростен трансфер на данни.

В допълнение към USB-C докинг станцията, Philips 45B1U6900CH има и много други функции, които помагат на професионалистите да изпълняват ежедневните си задачи ефективно. Те включват, но не се ограничават до: VESA сертифициран дисплей HDR 400, висококачествени цветове на екрана, закачалка за слушалки за лесно поставяне и MultiClient Integrated KVM за свързване на два компютъра към един монитор. Още повече – филтърът против синя светлина с TUV Rheinland Eyesafe RPF 50 сертификат осигурява постоянна защита срещу индуцирано от синя светлина напрежение в очите.

Philips 45B1U6900CH Наличност

Мониторът Philips 45B1U6900CH е идеален за потребители, чиято цел е да подобрят значително производителността на работния си процес.

Новият Philips 45B1U6900CH вече е наличен в търговската мрежа с препоръчителната цена на дребно от производителя от 2330 лв. с ДДС.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement