Connect with us

Музика

“Нуша” се впуска в забавни игри

Avatar

Публикувано

на

Nusha Picture

Първият концерт от разнообразната музикална програма на център “Естествени идеи” през тази година ще ви пренесе до различни кътчета на България. Заедно с вокална формация “Нуша” ще може да се насладите на красивия български фолклор на 24 януари 2015 г. (събота) от 10:30 ч. в център “Естествени идеи” (ул. Московска 27 Б).

Момичетата от “Нуша” отново ще разкрият пред вас многообразието на българския фолклор чрез песните, танците, костюмите характерни за различните фолклорни области на родината ни. Заедно с тях деца и родители ще пътешестват през добруджанска, северняшка, пиринска, родопска, странджанска, тракийска и шопска фолклорна област.

Концертът освен образователен е и много забавен за децата. За своита най-малки почитатели и техните родители очарователните момичета са подготвили разнообразни игри, в които те да се включат и да съпреживеят детството на своите предци.

Целта на вокална формация “Нуша” и център “Естествени идеи” е да предоставят възможност на децата да опознаят по забавен начин своята родина, да почувстват красотата и богатството на българския фолклор и да  го пазят в сърцата и душите си!

Събитието може да следвате тук

Advertisement

Случващото се с “Нуша” може да следите тук, а с център “Естествени идеи” – тук

Концертът е с продължителност 45 минути.

Цена на билет: 15 лв. за възрастен, 25 лв. за двама възрастни, вход свободен за деца

Можете да се запишете на: 02/ 986 61 80 или info@estestveni-idei.com

Местата са ограничени.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement