Connect with us

Кино

Ню Йорк посрещна световната премиера на „Бързи и яростни 8“

Avatar

Публикувано

на

Fast and Furious 8 BG poster

На бляскавo събитиe в Ню Йорк екипът и актьорите от Бързи и яростни 8 представиха най-новия филм от легендарната поредица. Осмата част със сигурност има повече адреналин и неочаквани обрати от предходните, но за сметката на това й липсва една основна съставка – присъствието на Пол Уокър. На червения килим в Голямата ябълка Вин Дизел почете покойния си приятел, като сподели, че няма сцена от продукцията, която да е заснета без мисълта за Пол. А Лудакрис разказа, че седмият филм е бил в памет на Уокър, докато осмият е вдъхновен от него.

Впечатляваща поява на червения килим на световната премиера на Бързи и яростни 8 в Ню Йорк направи и Джейсън Стейтъм, който беше придружен от съпругата си Роузи Хънтингтън-Уайтли. Красивата половинка на актьора беше облечена с прелестна черна рокля, подчертаваща бременността й. Това е една от редките появи на двойката на публично място, след като стана ясно, че очакват наследник.

По червения килим, разбира се, минаха и новите попълнения в екипа на продукцията – сексапилният г-н Малък Никой, в ролята Скот Истууд, и новият злодей в сагата – Чарлийз Терон. Познатите звезди Кърт Ръсел, Мишел Родригез, Дуейн „Скалата“ Джонсън, Натали Емануел, Тайриз Гибсън и др. също бяха сред присъстващите на събитието в Ню Йорк, за да отбележат премиерата на Бързи и яростни 8.

Бързи и яростни 8 идва с пълна газ на 14 април 2017 г. в кината, IMAX и 4DX, но ще връхлети с предпремиерни прожекции още на 12 април 2017 г.

Continue Reading
Advertisement