Connect with us

Lifestyle

„Няма Нищо Невъзможно“ в новия сезон на „Пощенска кутия за приказки“

Avatar

Публикувано

на

Photo Geri

Дългоочакваният нов сезон на „Пощенска кутия за приказки“ е вече тук. Популярната литературна инициатива стартира отново, а нейната създателка Гери Турийска вече се е погрижила да осигури достоен наследник, който да продължи делото на живота й. Прекрасната Аника проплака преди ден в 8:55 ч. сутринта. Така още един верен приятел на четеното отваря очи, а почитателите на добрите истории могат да бъдат напълно спокойни за бъдещето.
Началото този път е различно. Стартираме в живописния Пловдив, където първото издание на „Пощенска кутия за приказки“ ще бъде част от програмата на ONE ARCHITECTURE WEEK (10-19 октомври). На 17 октомври от 19:00 ч. на Римския стадион ще бъде представена темата „НЯМА НИЩО НЕВЪЗМОЖНО“.
Писмата с невероятните истории на знайни и незнайни, пишещи българи се приемат на kutiazaprikazki@abv.bg до 10 октомври. Основно изискване е разказите да не надвишават 3 страници с формат А4 и шрифт 12. Имената на популярните лица, които ще четат в поредното издание на инициативата ще бъдат обявени съвсем скоро.
Очаквайте допълнителна информация!
Входът, както винаги е свободен, а настроението е гарантирано от JAMESON IRISH WHISKEY.

Continue Reading
Advertisement