Connect with us

Tехнологии

Образователната платформата iZZI с близо 200 хиляди посещения за една седмица

Avatar

Публикувано

на

Интерактивната среда е ценен ежедневен помощник на учениците и учителите  

Дигиталната образователна платформа iZZI на издателство Клет България генерира близо 200 хиляди посещения за седем дни. Богатата колекция от интерактивни електронни ресурси е ежедневен помощник на учениците и учителите.

Най-голям интерес се забелязва към ресурсите за първи клас по предметите Български език и Математика, както и към  Биология и здравно образование за 7. клас и Музика  за 2. клас. Ресурсите разнообразяват, стимулират и мотивират учениците именно чрез интерактивността си, множеството игри и 3D видеа, онагледяващи изучавани обекти и дестинации.

„Радостни сме, че ученици и учители се възползват от предимствата на платформата ни iZZI. Нашата мисия е именно учениците да бъдат заинтригувани и мотивирани да научават все повече нови неща. Забелязваме, че състезателният характер на игрите определено им действа мотивиращо. Продължаваме усилено да работим върху създаването на нови ресурси, с които непрестанно обогатяваме платформата“, коментира Владимир Колев, управител на издателство Клет България.

iZZI съдържа учебно съдържание за обучение от 1. до 8. клас, включващо редица 3D и анимационни видеа, аудио прочити и игри за подготовка по учебната програма на МОН. Издателството предлага безплатен едномесечен тестови период на платформата с богата колекция от електронни ресурси – iZZI, за да могат потребителите лично да изпробват новите ѝ функционалности и да открият предимствата ѝ.

Advertisement

iZZI е подходяща за присъствено и дистанционно обучение, както и за самоподготовка, а обучителният процес се осъществява по занимателен и увлекателен начин, отличаващ се с модерно аудио-визуално съдържание. Новата структура на учебното съдържание следва съвременните образователни методики и потребностите на учителите и учениците. 

Издателство Клет България е водещо образователно издателство у нас, част от голямата европейска издателска група Klett. Учебниците и учебните помагала с марките Анубис, Булвест 2000 и Klett, осигурявани от издателството, са символ на качество за няколко поколения български учители.

Клет България доставя на българския пазар и учебни системи и помагала за чуждоезиково обучение на KLETT, университетските издателства – Cambridge University Press и Oxford University Press, големите европейски издателства Delta, Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue, както и речници и самоучители с марката PONS и Langenscheidt. 

Клет България е член на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, Българо-Британската бизнес Асоциация, Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара и на Асоциация Българска книга.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement