Connect with us

Дръм и Бас

Обратното броене до HippieLandia Music Festival започва!

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

До HippieLandia Music Festival остава малко повече от седмица – събитието ще се състои на 1 и 2 юли в Парка на Летище София и ще продължи 12 часа! Освен по продължителност фестивалът се отличава и с необикновена концепция – организаторите обещават HippieLandia да бъде международна спирка за щастливите и слънчеви хора, обичащи новата музика и култура. За постигането на тази цел, музикалното събитие ще предложи лайнъп от едни от най-актуални имена от световната сцена, някои от които идват за първи път в България!

Това са любимото на много меломани британско дуо GORGON CITY. Поотделно обсебени от качествения звук и джънгъл/ дръм енд бейс културата, Kye Gibbon и Matt Robson-Scott успяват заедно да създадат един от най-забележителните електронни актове на световната сцена – артистите без съмнение пишат нови правила в поп-хаус съвременното звучене.  Хедлайнерите ще превземат българската публика от главната сцена с топ хитовете си: „Imagination”, “ReadyforYourLove”, “SavingMy Life” и много други.

Сред гостите откриваме и н австрийското дуо HVOB и руският диджей  ENEI, а също и добре познатите на българските фенове Netsky, GusGus, Black Sun Empire, DC Breaks, Dax J, Cooh & Авигея и много други.

Пълната програма,  както и подробности относно артистите и активностите можете да откриете на www.hippielandia.com.

Advertisement

Селекцията е сериозна, локацията е впечатляваща, а концепцията на фестивала обеща едно наистина различно лятно преживяване.

Ще се видим там!

Електронен / HomeTicket билет директно чрез линк: http://www.ticketportal.bg/search2.asp?ID=43678&ID_Objekt=425148

Стандартни билети: в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна – бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини Пикадили,  магазини “На Тъмно”, Билетен център на НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец” и др.

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/589569871191510/

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement