Открийте ни и в

Спорт

Олимпийски шампион награди хора с увреждания в „Стара Загора“

Avatar

публикувано

на

Олимпийски шампион награди хора с увреждания в "Стара Загора" 141
снимка: PR
Световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Стефан Ботев връчи купите и медалите на участниците в стартиралата спортна кампания за хора с увреждания „Воля за спорт“ в град Стара Загора. Бяха наградени най-добрите играчи на канадска борба, тенис на маса, шах, проведоха се и състезания с инвалидни колички. Националната ни състезателка по конна езда Йонка Димитрова също се включи в награждаването на победителите.
За да дадат старт на кампанията и да поздравят участниците и жителите на града, дойдоха директора на Агенцията за хора с увреждания г-н Минчо Коралски, съветника на Бойко Борисов по социалните въпроси Тотю Младенов, съветника на министър Красен Кралев Гошо Гинчев. На сцената се качи и заместник кмета г-жа Иванка Сотирова, която благодари на организаторите за чудесната инициатива. В град Стара Загора ще бъде монтиран и първият спонсориран уред за достъп на трудноподвижни хора в басейните.
[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]volq3[/media-credit]
Към кампанията се присъединиха и Иван Динев-Устата, поп-фолк изпълнителката Анелия и ансамбъл „Загоре“, които накараха хората пред общината да извият дълго хоро. Водеща на събитието беше носителката на титли за красота Цветелина Разложка.
Haribo и Office One зарадваха всички дечица с подаръци.
volq6
Кампанията се осъществява с медийната подкрепа на Нова тв, kmeta.bg, gong.bg, kmetskiizbori.bg, bnews.bg, blife.bg, B2B media, Hilife, Търговски вестник, вестниците 19 минути, Новинар, Стандарт.
снимка: PR

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]volq7[/media-credit]

Снимки ХайЛайф – инж. Пламен Колев

Реклама