Connect with us

Музика

Орлин Павлов в :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

Orlin Pavlov4

Чаровникът с пленителна усмивка и вълнуващ глас ще гостува в :PM CLUB на 8 април. Орлин Павлов ще си партнира на сцената на най-актуалния столичен клуб с музикантите Мирослав Иванов (китара) и DJ Stephan Love, а DJ Go-Go ще зареди гостите с парти настроение преди началото на концерта.

Орлин Павлов е една от най-ярките звезди на съвременната поп сцена. Четири години е вокал на група „Каффе“, а от 2006г. стартира соловата си кариера. Многообразните му изяви са доказателство, че освен талантлив певец той е и прекрасен актьор и танцьор. Влиза като участник в два риалити формата – „Dancing stars“ и „VIP Brother 2012”, като печели и двата. Успоредно с музиката, Орлин се изявява активно и в киното. Ники Илиев му поверява главната роля в „Живи легенди“, а в края на 2013г. излиза и едноименния сингъл към филма.

Орлин Павлов има зад гърба си дуетни песни с Графа, Любо Киров, Бобо, Белослава и мн.др., които ще представи в :PM CLUB на 8 април (сряда) и със сигурност ще разтупти сърцата на женската публика.

posterPM8.04

Continue Reading
Advertisement