Connect with us

Музика

Орлин Павлов и Белослава в Зала България

Avatar

Публикувано

на

Orlin beloslava

Орлин Павлов е в усилена подготовка за BIG BAND CONCERT на 3 юни в зала България, когато заедно с ръководените от Ангел Заберски музиканти от Биг Бенд „Брас асоциация” и Софийска Филхармония ще изнесе концерт, в който популярната поп и джаз музика среща богатото и многопластовото бигбендово звучене.

Към BIG BAND CONCERT се присъединява и Белослава. Нежният глас на певицата се очертава като особено приятен акцент в изцяло мъжката музикантска компания. Дуетът, който двамата ще изпълнят е интерпретация на популярно парче, името на което все още пазят в тайна, но загатват, че темата е любовна. Това не е първият път, в който Орлин и Белослава работят заедно. Още през 2010-та те записаха авторското романтично парче „Всяка година по същото време“, включено по-късно в албума на Белослава „Когато има защо“.

Наред с работата по съвсем различни аранжименти на популярните си парчета, които ще изпълни с камерен състав на Софийска Филхармония, Орлин Павлов усилено репетира и подготвя заснемането на ново видео. Парчето слага началото на концептуално нов проект за Орлин. Клипът към него се очаква да излезе до края на месеца, а режисьорската идея е място на действие да бъдат софийските улици. Така че – оглеждайте за снимачни екипи и не се притеснявайте да влезете в кадър.

BIG BAND CONCERT е лайв проект, който доразвива концепцията и увеличава мащаба на успешната колаборация между Орлин Павлов и Биг Бенд „Брас Асоциация“ с диригент Ангел Заберски, която набра скорост през последните няколко години.

Билетите за BIG BAND CONCERT може да закупите в мрежата на EVENTIM на цена от 25 до 60 лв.

Advertisement

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“650″]Orlin_BBC_Poster[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement