Открийте ни и в

Култура

Орлин Павлов се превъплъщава в сър Елтън Джон

публикувано

на

Орлин Павлов се превъплъщава в сър Елтън Джон 137

снимка: ПР

В навечерието на Световния ден на книгата и авторското право, Storytel подарява на любителите на аудиокнигите още един незабравим глас, разказващ велики истории. Певецът Орлин Павлов официално става част от семейството на Storytel и започва работа по записа на автобиографията на сър Елтън Джон. Новината за новото аудиоамплоа на Орлин Павлов излиза точно на рождения му ден.

По-рано през април по рафтовете на аудио библиотеката на Storytel се настаниха  още нови интригуващи заглавия. Автобиографията на единствената и неповторима Невена Коканова, написана и разказана от Георги Тошев; един от бестселърите на ХХI век – „Сянката на вятъра“; единствената книга на шеф Иван Манчев – „Мечти и кошмари“ и „Клуб 5 сутринта“ на световно признатия Робин Шарма са само част от над 200 000 интересни заглавия в Storytel.

Aз – Елтън Джон

В каталога от биографии на легендарни личности в Storytel, съвсем скоро ще се появи и тази на Елтън Джон. Орлин Павлов официално застава зад микрофона, за да ни разкаже живота на рок и поп легендата. Единствената биография на сър Елтън Джон е написана от самия него. Историята е изключително забавен мемоар на един артист, който следва „rock’n’roll“ културата във всеки аспект на живота си. Очаквайте биографията на сър Елтън Джон, разказана от Орлин Павлов през юни.

Невена Коканова. Коя съм аз – Георги Тошев

Има образи и артисти, които винаги остават в сърцата на публиката. Такава е и Невена Коканова. Талантът на актрисата е неоспорим и вечен, а житейският й път дооформя неговото съвършенство. Георги Тошев ни превежда през сандъка с чудеса и разговорите на немски с бабата на малката Невена, дебютът ѝ в киното с филма „Две победи“, приятелствата, легионът от почитатели, драмата „Тютюн“ и всички предизвикателства в живота на актрисата. Коя е Невена Коканова може да чуете в Storytel.

Сянката на вятъра – Карлос Руис Сафон

Роман, изпълнен със загадки и въображение. „Сянката на вятъра“ е един от литературните феномени на XXI век, заинтригувал повече от два милиона и половина души по целия свят. Романът на Карлос Руис Сaфон ни отвежда в Барселона, запознава ни с младия Даниел, син на букинист и наследник на книжарница и завихря една вълнуващата история, тръгваща от гробището за стари книги. Даниел Цочев е разказвачът на този бестселър. Може да слушате целия роман тук.

Клуб „5 сутринта“ – Робин Шарма

Робин Шарма е един от най-четените автори на нашето съвремие. Самият той е световно признат хуманист и един от най-добрите консултанти по лидерство и личностно развитие. „Клуб „5 сутринта“ е мотивиращ наръчник, основан на революционен утринен режим, който засилва продуктивността до максимална степен и балансира останалите аспекти на ежедневието ни. Димитър Кръстев чете „Клуб „5 сутринта“ в Storytel за всички, които имат желание за промяна и търсят път към самоусъвършенстване.

 Мечти и кошмари – Иван Манчев

„Мечти и кошмари“ е кулинарна изповед на един от най-любимите шеф готвачи в България – Иван Манчев. Книгата разкрива пикантни истории „от кухнята“ и живота на кулинарния творец. Започва от първите му спомени, асоциирани с храна, преминава през различните му обучения и специализации в ключови хотели, ресторанти в България и в Швейцария. В „Мечти и кошмари“ може да откриете и лесни, вкусни и интересни рецепти за месо, разядки и други кулинарни изкушения.

Още нови много заглавия предстоят до края на месеца в Storytel! Стрийминг платформата обогатява своята аудио библиотека ежемесечно с интригуващи нови заглавия. Открийте света на аудиокнигите в Storytel.

Реклама