Connect with us

Lifestyle

Орлин Павлов, СкандаУ, Играта и Лео в отборa на Holiday Heroes

Avatar

Публикувано

на

HH Logo General 2014
orlin

Орлин Павлов, снимка: PR

За трета поредна година Holiday Heroes стартира мащабната си коледна кампания. За начало на тазгодишното издание празничните герои залагат на турнир по мини футбол. В събитието, което ще се състои на 11 и 12 октомври, взимат участие над 22 отбора на едни от най-успелите и големи компании в страната.
Наред с корпоративните участници в турнира се присъединява и звездния отбор на Лео Бианчи. Вече са известни имената и на останалите съотборници на усмихнатия италианец. С фланелка на звездния отбор ще видим певците Орлин Павлов и Играта и бийтбоксър номер едно в България Skiller. Към тях се присъединяват още момчетата от хитовата банда СкандаУ, както и небезисвестният DJ Doncho, познат на всеки клубен меломан. Освен музикални звезди, отборът на Лео залага и на лица от риалити формати. Така в редицата на звездния отбор се нареждат Миро, победител в Биг Брадър 2 и колоритният Панайот от третия сезон на хитовия риалити формат. Компания ще им прави и синът на Георги Мамалев – Алекс.

skandau

СКАНДАУ, снимка: PR

Срещу звездния отбор ще излезнат корпоративните футболни формации на Unicredit Bulbank, BNP Paribas Personal Finance, Smart Communications, Max telecom, Great wall, HP, Kammarton, Asic Depot, Vivacom, Unimasters logistics, СИБАНК, Mtel, Bella, NetInfo се присъединиха и футболистите на Advanced Nutrients, Мусагеница Спорт, NIK, Red Devil Catering, Pepsi, Carlsberg, Generali и B Fashion.

skiller

Skiller, снимка: PR

Официален застраховател на футболното събитие е Generali, а за кетъринга на футболните ентусиасти в благотворителната инициатива са се погрижили Pepsi и Red Devil Catering. Техническото обезпечаване ще е в ръцете на Right Rental, а за терена ще отговарят от Мусагеница Спорт.

Всичко за събитието можете да следите на Фейсбук страницата на Holiday Heroes

igrata

Играта, снимка: PR