Connect with us

Музика

Орлин Павлов с нов сингъл и видео „С едно крило“

Avatar

Публикувано

на

Pic 1

Орлин Павлов брилянтно съчетава двете си същности – на актьор и певец – в новия си видеоклип към песента „С едно крило“.

Проектът впечатлява с изключително въздействащата хитова композиция – съвместно дело между певеца и Борислав Бояджиев. Тя е съчетание на модерен електронен бийт, китара (Ангел Дюлгеров), беквокали (Теодора Орешенска) и класическа щрайх секция, изпълнена от „Софийски солисти“ и аранжирана от Румен Бояджиев-син. Текстът на Любо Киров пък разказва вълнуваща любовна история.

Изпълнен с напрежение и емоции е и видеоклипът към парчето, който притежава достойнствата на късометражен филм. Кинематографичният сюжет проследява двойка влюбени в променена до неузнаваемост постапокалиптична София. Подобно на белезите, които оставя любовта, в паралелната вселена съжителстват разруха и красота, близост и отчаяние. В главните роли на лентата се превъплъщават Орлин Павлов и красивата Лина Роскин. А вълнуващият финал остава отворен за интерпретация.

Режисьор на видеото е Любомир Печев, оператор Петко Лунгов, изпълнителен продуцент Nu Boyana Film Studios.

pic_2

Официалната премиера на най-новия музикален проект на Орлин Павлов  “С едно крило” се състоя в Sofia Live Club и събра екипа, приятели, почитатели на певеца и журналисти.  От сцената Орлин специално благодари на големия екип, който работи по проекта, както и на Xylitol, с чиято подкрепа видеото е факт. Бурните аплодисменти след премиерната прожекция дойдоха от Йоана Драгнева и Ненчо Балабанов, Ники Илиев и Саня Борисова – Илиева, Вяра Атова и Николай Бакалов, Мария Грънчарова, Джуджи, Константина Живова, Богдан Томов, Рейчъл Роу, Мага и много други. На официалната премиера присъстваха и част от участниците във Facebook играта #нарисувайкрило, която Орлин обяви на страницата си в социалната мрежа няколко дни по-рано.

Advertisement

В края на вечерта Орлин Павлов подари сребърни криле на всички свои приятели и почитатели.

„С едно крило“ на Орлин Павлов можете да гледате тук:

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement