Connect with us

Телевизия

Осем години бизнес телевизия Bloomberg TV Bulgaria

Avatar

Публикувано

на

Bloomberg TV

Телевизията се превърна в основна платформа за тенденциите и новите промени, свързани с икономическото и финансово развитие 

Единствената бизнес телевизия у нас Bloomberg TV Bulgaria, част от Investor Media Gorup, празнува осмата си годишнина днес, на 19 октомври. Вече 8 години телевизията продължава да е основна медийна платформа за лидерите във всички сектори на бизнеса в България и по света и да печели доверието на зрителите с актуална, достоверна и полезна информация, касаеща обществото, бизнес представители, институции и организации.

Екипът от опитни и изявени журналисти и тяхната усърдна и професионална работа е една от основните причини Bloomberg TV Bulgaria да се превърне в първоизточник на тенденциите и новите промени, свързани с икономическото и финансово развитие на страната, както и в платформа за глас на институциите и взаимодействието им с бизнеса в България.

Тази година портфолиото на телевизията се надгради с три нови предавания, които запознават зрителите с актуална информация в няколко направления. Заедно с водещата Роселина Петкова „Made in Green” представя екологичните и климатични промени в бизнес средите и иновациите, подпомагащи зелената трансформация. Теми от „бъдеще време“, фундаментални дискусии за развитието на живота в близко и по-далечно бъдеще и изкуствения интелект се представят всеки четвъртък от Антон Груев в предаването „Футуризъм“. Най-новите технологии, иновациите и политиките, движещи развитието на енергийния сектор също са на фокус в бизнес телевизията с предаването „Чиста енергия“ и водещата Вероника Денизова.

Тази година Bloomberg TV Bulgaria, съвместно с политематичната телевизия Bulgaria ON AIR, отново успешно реализира специализираният телевизионен проект „Инфлация: уравнения и решения“. Записът на финансовия проект включва анализ и експертна оценка на водещи лидери в банковия, финансовия, инвестиционния и производствения сектор. Целият проект предстои да бъде излъчен за зрителите на 27 октомври в 18:00 часа.

Advertisement

Екипът на телевизията също получи заслуги за положения труд, като водещите Роселина Петкова и Христо Николов, както и продуцентът Ваня Цолова на предаването „Бизнес старт“ бяха отличени с награда в категория „Журналист или медия, допринесли за промяна на обществените нагласи към неформалната икономика“ за 2022 г. Призът „Икономика на светло“ бе връчен от Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) по време на официалната церемония.

Осем години Bloomberg TV Bulgaria успешно продължава да развива и създава ценни и полезни отношения с институции, неправителствени организации и компании, като дава своята подкрепа за мероприятия и събития в унисон с политиката, целите и ценностите на телевизията.

Continue Reading
Advertisement