Connect with us

Музика

Осмомартенско BLOND:ISH парти в YALTA CLUB

Avatar

Публикувано

на

Blondish

В месецa, посветен на жените, YALTA CLUB прави специален подарък на всички дами в нощта на 7 срещу 8 март, когато на гости пристига магнетичното дуо BLOND:ISH. Входът за нежния пол ще бъде свободен, а ослепителните и талантливи блондинки зад пулта, ще се погрижат празникът да бъде запомнен. В тази мисия ще се включи и STEFAN POPOV, който ще владее пулта в ранните часове на вечерта.

Отбелязването на специалния повод ще стартира още в петък вечер, 6 март, когато за доброто настроение ще се погрижи младият резидент RUNO, в компанията на диджея и продуцент WALLIE. След дългогодишно приятелство и работа, двамата ще представят общите си проекти в ROOM 1 и ще ни въведат в модерното дийп хаус звучене. Входът за всички е свободен до полунощ.

Blondish

На следващия ден, 7 март, ще задълбочим емоциите с изкусителните Anastascia и Vivie-Ann, които от 2007 година са познати на електронната сцена като BLOND:ISH. Двете блондинки стават аналог за сенсуалната клубна музика. Тяхното безмерно положително отношение и любов към музиката и хората личи във всяка тяхна поява на сцената. Започнали кариерата си в Канада, BLOND:ISH пренасочват енергията в Лондон, като черпят вдъхновение и от далечно Мексико. Това им помага да развият хипи стила си и да следват мечтата си – да споделят музиката, която обичат.

Всеки, който иска да стане част от магията, наречена BLOND:ISH, в празничната мартенска вечер, може да запази своето място в YALTA CLUB.

BLONDISH_1

Advertisement
Continue Reading
Advertisement