Открийте ни и в

Събития

Осмото издание на BEGE Expo събира в София водещи компании от развлекателната и игралната индустрия

Avatar

публикувано

на

Осмото издание на BEGE Expo събира в София водещи компании от развлекателната и игралната индустрия 141

За осма поредна година Балканското изложение на развлекателната и игралната индустрия (BEGE Expo) ще събере под един покрив водещи регионални и световни производители, организатори и експерти.
На 24-и и 25-и ноември, Интер Експо Център София ще се превърне в сцена за иновативни продукти и технологични решения, част от богатото портфолио на над 60 компании-изложители. BEGE Expo  събира водещи технологични компании, производители на игрално оборудване за казина и игрални зали, разработчици на игри за онлайн и мобилни приложения, технологични доставчици на платформи за онлайн игри и спортни залагания, компании предлагащи софтуерни мениджърски системи за управление на бизнеса, затвърждавайки позициите си на най-важното събитие в игралната и развлекателната индустрия в Източноевропейския регион. Тази година международните компании на BEGE Expo са около 60% от общия брой на изложителите, като останалата част е заета от български компании. През последните години българските фирми производители и разработчици стабилно позиционираха България на картата на световната игрална индустрия, като водеща страна в производството и доставката на иновативни, високотехнологични и качествени продукти за игралния сектор.

Тазгодишното BEGE Expo ще бъде открито в 11:30ч на 24-и ноември. Официални гости на събитието и участници в откриването ще бъдат Огнемир Митев, председател на Държавната комисия по хазарта, Кирил Домусчиев, председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и Ангел Ирибозов, председател на УС на Българската търговска асоциация на производителите и организаторите от игралната индустрия (БТАПОИИ).

За първа година, по време на BEGE Expo ще се проведе конкурсът Gaming StartUp Challenge за млади иноватори и предприемачи, които ще презентират своите бизнес концепции пред жури от експерти, за да получат подкрепа и възможност за бизнес реализация.

Освен в технологичната сфера, игралната индустрия осигурява огромна заетост и за други специалисти работещи в сферата на услугите – развлекателни комплекси, казина, игрални зали, хотелски, ресторантски и туристически услуги. Ето защо, BEGE Expo открива специален „Кариерен Център“, за всички заинтересовани млади кадри, които ще получат информация за свободни работни места, ще се запознаят с потенциални работодатели и ще научат повече за сектора.

Наред с възможностите за бизнес, BEGE Expo ще предложи и многобройни развлечения на посетителите и изложителите – конкурс за красота, дегустации на гурме изкушения, демонстрация на тонизиращи и рефлекторни масажи, както и уникално барманско шоу с безплатни коктейли.

Официално откриване на BEGE Expo ще се проведе на 24-и ноември (вторник), от 11:30 часа,  в Зала 1 на Интер Експо Център. Изисква се акредитация на имейл pr@btagi.org

Посетителите, които се регистрират за безплатен достъп за 8-ото издание на BEGE Expo на http://www.balkangamingexpo.com/bg/content/registraciya , ще участват в специално подготвена томбола с различни награди, осигурени от спонсорите на изложението.

Съпътстващи събития:

24 ноември (вторник), 12:00 часа – Продуктова презентация “Добре дошли в Града на игрите” с награди за журналисти по покана на «Казино Технологии», щанд No 01.05, зала 2  (участват медии с предварителна регистрация)

  • 24 ноември (вторник), 15:30 часа – Конкурс Miss Gaming BEGE 2015, организиран съвместно с модна агенция „Интерсаунд”, зала 1 и зала 2.
  • 25 ноември (сряда), 12:00 часа – Връчване на традиционните награди BEGE Awards за принос и постижения в индустрията. Сцена в зала 1.

===================================================================

Работно време на BEGE Expo

  • 24 ноември, вторник – 11:00 – 18:00 часа
  • 25 ноември, сряда    – 10:00 – 18:00 часа
  • Посетители под 18г. не се допускат до изложението.

Реклама