Открийте ни и в

Събития

Осмото издание на BEGE Expo събира в София водещи компании от развлекателната и игралната индустрия

MIKA

публикувано

на

За осма поредна година Балканското изложение на развлекателната и игралната индустрия (BEGE Expo) ще събере под един покрив водещи регионални и световни производители, организатори и експерти.
На 24-и и 25-и ноември, Интер Експо Център София ще се превърне в сцена за иновативни продукти и технологични решения, част от богатото портфолио на над 60 компании-изложители. BEGE Expo  събира водещи технологични компании, производители на игрално оборудване за казина и игрални зали, разработчици на игри за онлайн и мобилни приложения, технологични доставчици на платформи за онлайн игри и спортни залагания, компании предлагащи софтуерни мениджърски системи за управление на бизнеса, затвърждавайки позициите си на най-важното събитие в игралната и развлекателната индустрия в Източноевропейския регион. Тази година международните компании на BEGE Expo са около 60% от общия брой на изложителите, като останалата част е заета от български компании. През последните години българските фирми производители и разработчици стабилно позиционираха България на картата на световната игрална индустрия, като водеща страна в производството и доставката на иновативни, високотехнологични и качествени продукти за игралния сектор.

Тазгодишното BEGE Expo ще бъде открито в 11:30ч на 24-и ноември. Официални гости на събитието и участници в откриването ще бъдат Огнемир Митев, председател на Държавната комисия по хазарта, Кирил Домусчиев, председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и Ангел Ирибозов, председател на УС на Българската търговска асоциация на производителите и организаторите от игралната индустрия (БТАПОИИ).

За първа година, по време на BEGE Expo ще се проведе конкурсът Gaming StartUp Challenge за млади иноватори и предприемачи, които ще презентират своите бизнес концепции пред жури от експерти, за да получат подкрепа и възможност за бизнес реализация.

Освен в технологичната сфера, игралната индустрия осигурява огромна заетост и за други специалисти работещи в сферата на услугите – развлекателни комплекси, казина, игрални зали, хотелски, ресторантски и туристически услуги. Ето защо, BEGE Expo открива специален „Кариерен Център“, за всички заинтересовани млади кадри, които ще получат информация за свободни работни места, ще се запознаят с потенциални работодатели и ще научат повече за сектора.

Наред с възможностите за бизнес, BEGE Expo ще предложи и многобройни развлечения на посетителите и изложителите – конкурс за красота, дегустации на гурме изкушения, демонстрация на тонизиращи и рефлекторни масажи, както и уникално барманско шоу с безплатни коктейли.

Официално откриване на BEGE Expo ще се проведе на 24-и ноември (вторник), от 11:30 часа,  в Зала 1 на Интер Експо Център. Изисква се акредитация на имейл pr@btagi.org

Посетителите, които се регистрират за безплатен достъп за 8-ото издание на BEGE Expo на http://www.balkangamingexpo.com/bg/content/registraciya , ще участват в специално подготвена томбола с различни награди, осигурени от спонсорите на изложението.

Съпътстващи събития:

24 ноември (вторник), 12:00 часа – Продуктова презентация “Добре дошли в Града на игрите” с награди за журналисти по покана на «Казино Технологии», щанд No 01.05, зала 2  (участват медии с предварителна регистрация)

  • 24 ноември (вторник), 15:30 часа – Конкурс Miss Gaming BEGE 2015, организиран съвместно с модна агенция „Интерсаунд”, зала 1 и зала 2.
  • 25 ноември (сряда), 12:00 часа – Връчване на традиционните награди BEGE Awards за принос и постижения в индустрията. Сцена в зала 1.

===================================================================

Работно време на BEGE Expo

  • 24 ноември, вторник – 11:00 – 18:00 часа
  • 25 ноември, сряда    – 10:00 – 18:00 часа
  • Посетители под 18г. не се допускат до изложението.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама BECA

Общество

Изд. ЕРА представя “В леглото с мъжа ти. Бележки на любовницата”

MIKA

публикувано

на

от

Готови ли сте да влезете в леглото… в главата на любовницата?

Днес излиза най-новата книга на изд. “ЕРА” с провокативното название “В леглото с мъжа ти. Бележки на любовницата” на Ника Набокова.

Думата любовница обикновено извиква във въображението дългокрака нимфа с пищна гръд, сладострастна, пресметлива и фатална. Ника Набокова разбива този мит! Самата тя е била „другата жена“ и от позиция на опита си, както и на база на психологическите изследвания в сферата, ни дава всички отговори – директно и без завоалиране.

Всички ситуации, през които минава такава връзка – любовта, ревността, тайните срещи, лъжите, търсенето на вярното решение, обещанията, самообвиненията и моментите, в които колебанията са повече от решенията. Авторката дава рецепти за преодоляването им, но и за откриването и овладяването на истинските причини една жена да изпадне в тях.

Тази истина няма да ви бъде казана в лъскави списания и в популярни предавания. Ясно формулирани, ефективни и лично проверени методи, със задълбочени познания за човешката психика и взаимоотношения – Ника ще ви изведе от зоната ви на комфорт. Бъдете готови!

Ника Набокова е автор на пет книги, изключително популярен блогър и успешна бизнес дама. С нейна помощ много жени са се справили с трудни житейски ситуации. Книгите й са преведени на шест езика и са продадени в милиони екземпляра.

Продължете понататък

Музика

„LAST NIGHT“ на Поли Генова вече и в ефира на MTV Hits

MIKA

публикувано

на

от

снимка:ПР

MTV избра песента да бъде сред хитовете в британската ѝ мрежа 

Едва месец след като новата песен на Поли Генова „LAST NIGHT“ покори българските класации, вече е считана за хит и от най-известния музикален ТВ канал в света MTV. „LAST NIGHT” проби в програмата на телевизията в края на 2020 г., а днес вече е в ефира и на британската ѝ мрежа, като се ротира по MTV Hits. Така парчето получи поредно признание в международен план и може да бъде слушано в Европа, Южна Америка, Русия и Австралия, а в края на изминалата година достигна и радиостанциите в Израел.

„LAST NIGHT“ не спира да набира популярност след дебюта си през ноември миналата година. Вече 6-та седмица сингълът е най-слушаната българска песен в родния ефир и продължава да е начело на класациите у нас. Парчето на Поли Генова завладя и най-нашумялата социална мрежа TikTok със собствено предизвикателство, част от официална кампания на платформата в общо 6 държави. Така на хита се насладиха почитатели на приложението в България, Словения, Хърватия, Унгария, Чехия и Словакия.

„2020 г. беше изключително успешна за мен и екипа ми. Положихме много усилия и се преборихме с толкова предизвикателства, но резултатът е налице. Фактът, че MTV смята „LAST NIGHT“ за хит, който си струва да бъде чут от все по-голяма аудитория, е невероятно признание за нас и страхотен старт на 2021 г.“, заяви Поли Генова.

В рамките на една година две парчета на изпълнителката – „How we end up“ и „LAST NIGHT“ – се превърнаха в абсолютни хитове, като не само оглавиха българските класации, но и направиха пробив в чужбина. Поли и екипът ѝ не спират да работят и готвят много изненади за феновете през 2021.

Продължете понататък

Горещо