Connect with us

Музика

Остава и P.I.F. със съвместен концерт в Берлин на 24 май

Avatar

Публикувано

на

ostava_pif_berlin_posterОСТАВА и P.I.F. ще изнесат съвместен лайв в Берлин на 24 май. Двете банди ще гостуват там по покана на Строежа и базираната в немската столица Gibelin Agency.  Събитието ще се състои в един от най-популярните клубове в града – LIDO (Cuvrystrasse 7), чиито капацитет побира близо 500 души. Освен че концертът ще се състои навръх един от най-светлите български празници, датата е перфектна за подобен род забавления, тъй като следващият ден – 25 май, понеделник – е почивен за цяла Германия, включително за всички работещи и учащи.

ОСТАВА имат в историята си два много успешни концерта в Берлин – през 2005-а година бандата сама привлече аудитория от близо 500 души, голяма част от които немци, а през 2009-а участва във форума „Европейски клубен фестивал“. За P.I.F. това ще бъде първата изява в този град. Само по себе си събирането на тези утвърдени имена от родния алтърнатив-рок представлява достойно за внимание събитие за всяка една сцена. Публиката в клуб Лидо ще има възможност да се наслади едновременно на емблематични песни като „Шоколад“ и „Приказка“, „Sex in the morning“ и „Колело“, „Лондон, Париж, Берлин“ и „Оставам тук“, „Стоп“ и „Невидимо дете“, „Ще дойдеш ли с мен?“ и „Сън в съня“, новите – „Океан“ и „Седем“, както и още десетки от най-познатите неща на ОСТАВА и P.I.F.

На 24 май клуб Lido ще отвори врати в 20:00, със сет от тематична музика, селектирана отново от български екип. Концертната част стартира в 22:00, като групите ще направят два отделни сета от по близо час и половина, след което партито продължава до ранните часове – отново с подходяща музикална селекция.

Билети за концерта се разпространяват в мрежите на цели три компании на цени от 12 евро на предварителна продажба и 15 евро на самата дата и място. За удобство на живущите в Германия могат да се използват услугите на Koka36.de и Eventim.de, чрез които всеки желаещ може да се сдобие с пропуск на съответните билетни каси, чрез доставка или онлайн – чрез разпечатване в домашни условия. За притежателите на кредитни карти, издадени в България, също се предлага закупуването онлайн (чрез опцията print@home) – през сайта на българския клон на Eventim (www.eventim.bg), без начисляване на допълнителни такси. Броят на билетите е ограничен до 450, поради което се препоръчва предварителното закупуване!

Линкове:

Advertisement

Club Lido, Berlin
www.facebook.com/lidoberlin

Билети:

Koka36
http://www.koka36.de/event_site.php?event=64243

Eventim.de
http://www.eventim.de/Tickets.html?affiliate=EVE&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=1373087&includeOnlybookable=true&x10=1&x11=ostavaa

Eventim.bg
http://www.eventim.bg/bg/bileti/stroeja-gibelin-presentostava-pif-berlin-club-lido-392470/event.html

Advertisement

Събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/744334839019634/

Организатори:

Строежа
https://www.facebook.com/stroeja

Gibelin Agency
https://www.facebook.com/gibelinagency

Advertisement
Continue Reading
Advertisement