Connect with us

Музика

ОСТАВА и P.I.F. с втори концерт на 20 май

Avatar

Публикувано

на

ostava pif 20may poster

ОСТАВА и P.I.F. обявиха втора дата за общото си шоу в София. След като концертът им на 21 май в Терминал 1 вече е напълно разпродаден, двете български рок-алтърнатив банди пуснаха билети за допълнително събитие, което ще се състои ден по-рано – на 20 май, сряда, отново в същия клуб и със същата програма.

В два поредни дни Остава и ПИФ ще зарадват публиката си с около три-часов сет, в рамките на който бандите ще излязат поодтелно и заедно, плюс разнообразни комбинации помежду си. P.I.F. вече представиха в Youtube своя версия на песента „Поля от слънчогледи“ в оригинал на Остава и Стенли.

На 20 и 21 май на едно място ще звучат едни от най-запомнящите се български парчета – „Шоколад“, „Приказка“, „Мини-тяло“, „Невидимо дете“, „Лондон, Париж, Берлин“, „Оставам тук“, „Ще дойдеш ли с мен?“, „Колело“, „Стоп“, „Сън в съня“, „Океан“, „Седем“ и много други.

Същото събитие се очаква да бъде прието с голям интерес и в Берлин, където двете групи ще гостуват на 24 май, в клуб Lido. Пропуски за този лайв се разпространяват чрез местната компания Koka36 и немския и българския клонове на Eventim.

Advertisement

Билетите за втората обявена дата, 20 май, са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg, като само за два дни от пускането им една трета от количеството е вече изчерпана. Цените са 12 лв. преди датата и 16 лв. на самия ден и на място, до изчерпване на капацитета. Каси: Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, затова се препоръчва предварителното закупуване!

 

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“650″]ostava_pif_cover_photo[/media-credit]

Линкове към събитията във Фейсбук:

OSTAVA & P.I.F. – Live @ Club Тerminal 1 – 20 May 2015!

https://www.facebook.com/events/1612441362307893/

Advertisement

===

OSTAVA & P.I.F. – Live @ Club Тerminal 1 – 21 May 2015!

https://www.facebook.com/events/468928966617088/

Continue Reading
Advertisement