Открийте ни и в

Кино

Открийте дивата си страна с  Мей червената панда

Avatar

публикувано

на

Открийте дивата си страна с  Мей червената панда 141

Всеки от нас има дива страна и през изминалия уикенд новата оригинална продукция на Дисни и Пиксар – Мей червената панда ни призова да я освободим в киносалоните, а резултатите не закъсняха. Анимационният хит, продуциран от създателите на отличените с „Оскар“ за най-добър анимационен филм Отвътре навън и Феноменалните, е оригинален и нетипичен поглед към порастването и предлага неподправено, изпълнено с много въображение и хумор приключение, което веднага превзе сърцата на малки и големи.

Историята на тринадесетгодишната Мей, която една сутрин се поглежда в огледалото и установява, че тийнейджърските и семейните й проблеми са най-малката й грижа, защото от там я гледа… гигантска червена панда, е била гледана от близо 22 хил. зрители с приходи от над 203 хил. лева. Това е най-големият дебют за анимационен филм през 2022 г. и като цяло вторият най-успешен уикенд за годината, изпреварван единствено от Батман.

Визуално впечатляващ, смела и трогателна история, изпълнена с редица странности, много енергия и изненади, Мей червената панда предлага незабравимо изживяване за цялото семейство и без съмнение ще продължава да завладява зрителите в кината и през следващите седмици.

Открийте дивата си страна с  Мей червената панда – вече в кината.

Реклама