Открийте ни и в

EDM

С много блясък и сексапил откриха сезона на Bedroom Beach

Avatar

публикувано

на

С много блясък и сексапил откриха сезона на Bedroom Beach 140

Футболистът Валери Божинов излезе “на светло” след изненадващата си раздяла с Николета Лозанова. Той се впусна в нощния живот на Слънчев бряг, където откриха началото на летния сезон в модерния клуб Bedroom Beach.

Спортистът се появи в мъжка компания, с което не успя да даде повод за обсъждане коя е новата му половинка. В непосредствена близост до него се забавляваше и Красьо Черния със солидна охрана. На грандиозното парти бе забелязана и друга футболна емблема – Даниел Боримиров. Освен популярните лица хиляди се стекоха на откриването на най-култовия клуб на родното Черноморие. Всички гости на Bedroom Beach минаха по 150 метров червен килим, който заслужено може да кандидатства за рекордите на Гинес.

Вчера вечерта бе даден триумфален старт на летният сезон на Bedroom Beach! Злато, блестящи костюми, гъвкави тела на 3 топлес момичета, 2 предизвикателни акробатки на пилон, едната от които е финалистката от „България търси талант“ Симона Бойкова, авангардна хореография на балета Bedroom Ladies – всичко това се появи на сцената в една златна рамка,  обединено под името Sparkling Sex Appeal, новото шоу на Bedroom Beach. Общо 20 танцьори в продължение на 5 часа изнесоха изключителна шоупрограма, като оставиха гостите без дъх! Зад артистичния проект стоят Галя от Сатен като хореограф и Донка Боева като дизайнер на костюмите. Зад пулта се раздаваха резидентите на Bedroom – диджей Mascota, диджей C-Fusion и МС П.

На 30 май, купонът продължава с дневното парти Welcome to Daylife на диджей Tony и Tatyana с нейната електрическа виола.

Втората вечер на грандиозното откриване (30 май) е посветена на облеклото и аксесоарите които… не са за всеки ден. В тематичното шоу Fetish Night , където думата има отново балетът Bedroom Ladies, задължителни ще са топлес момичета, медицинските сестри, и палавите ученички, въжетата, синджирите, белезниците, латексът. И разбира се, червената точка с надпис Adults Only. Цяла нощ резидентите на Bedroom диджеите Dimo BG и Andrew ще миксират зад пулта.

 

 

 

Снимки: Дориян Тодоров, disco.bg

Реклама