Connect with us

Lifestyle

Отличиха любимата СПА козметика на Енджи Касабие с високо отличие

Avatar

Публикувано

на

IMG 1896

07 Февруари 2020г.

На летище Варна Енджи Касабие и мистър Ливан Рабих ел Зейн и 26 те претенденти за титлата „Мистър Ливан“ получиха подаръчни комплекти от българския лидер Biofresh. Момичета в традиционни български носии посрещнаха звездните гости. 

Българския козметичен лидер  пусна на пазара уникални две СПА серии – SPA Wine и SPA Rose 

Продуктите се произвеждат със съставки от Бяла роза и вино 

„Горди сме да споделим, че Biofresh стана носител на наградата зa ✨НАЙ-ДОБРА БЪЛГАРСКА СПА КОЗМЕТИЧНА ЛИНИЯ✨ за 2019-та г. (за серията Via Natural), връчена от Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.“ казаха пред медиите гордо българския производител.

Advertisement

СНЦ „Български съюз по балнеология и СПА туризъм“ (БСБСПА) е национално продуктово туристическо сдружение, чиято дейност е насочена към представляване на обединените интереси на българската балнео и СПА индустрия, с оглед развитието й като приоритетен сектор на икономиката, да създава условия за солидарност и сътрудничество на заинтересованите публични институции, неправителствени организации и предприятия за развитие на балнео и СПА туризма в България. БСБСПА е неправителствена организация, обединяваща общини, инвеститори, туроператори, експерти и организации, работещи в сферата на балнео, СПА и уелнес индустрията.

Continue Reading
Advertisement