Открийте ни и в

Култура

„Отмъщението на Монца” – ново издание от Джо Абъркромби

Avatar

публикувано

на

„Отмъщението на Монца” - ново издание от Джо Абъркромби 141

Първият самостоятелен роман на едно от трите големи имена на съвременното фентъзи с ново издание!

Джо Абъркромби се завръща на българския пазар с ново издание на класиката „Отмъщението на Монца” – първия самостоятелен роман от света на „Първият закон”, който ще допадне както на незапознати със стила „Абъркромби” читатели, така и на почитателите на едно от най-безкомпромисните и талантливи имена на съвременната фентъзи литература.

Война, разруха и кръв – идеалното време да припечелиш малко повече пари. Особено когато си един от най-добрите наемници в страната. Славата на безпощаден убиец предхожда Монцаро Муркато, Змията на Талинс.  Но освен клиенти, тя ѝ печели и врагове, които биха били щастливи да изчезне.

Нападателите на Монца вярват, че е достатъчно да я душат, пронижат и хвърлят от високо, за да я убият. Но Монца ще ги научи да плащат за грешките си.

Събрала най-шантавата група от убийци – северняк, решил да стане добър човек, отровител, който се чуди дали не е време да се пенсионира, най-известният пияница сред наемниците и бивш затворник, обсебен от числата и реда,  Монца ще удави страната в кръв.

Кървавата история на „Отмъщението на Монца” превръща младия Абъркромби в достоен съперник на безмилостния Джордж Р.Р. Мартин. На страниците на това колоритно фентъзи ви очакват кръв, предателства, битки, еротика и много, много хумор.

Пролетта носи надежда за нов живот по целия свят. Освен в Стирия. Там носи война. А за Монцаро Муркато носи отмъщение.

 

Реклама