Connect with us

Lifestyle

Отпусни се – подготовката за Коледа е лесна с Lidl

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Веригата ще предложи близо 700 тематични продукта за лесна подготовка за Коледа 

Още от тази седмица клиентите на Lidl могат да отключат празничното си настроение, защото коледният асортимент вече е наличен в 111 магазина на веригата в цялата страна. През следващите два месеца потребителите ще могат да избират от близо 700 тематични продукта на едно място – от любимите на всички марки Favorina и Deluxe, през празнични идеи за декорация на дома, детски играчки и коледен текстил с характерното за веригата оптимално съотношение качество-цена. Започвайки отрано, Lidl осигурява достатъчно време на всички да подготвят своята Коледа бързо, лесно и без напрежение. Именно това е и мотото на цялата коледна кампания на Lidl – „Отпусни се, Коледа е!“.

Любимите на мнозина премиум продукти Deluxe ще превърнат пазаруването в истински празник на сетивата с предложения от близо и далеч. Седмицата стартира с фует от топла Испания – типичен месен деликатес, с характерни подправки и специфичен аромат, който се консумира на закуска в Каталуния. Идеалната комбинация за студените вечери, от друга страна, може да бъде червено вино, тънко нарязана франзела от “Фурната на Lidl” и сирене бурата Deluxe с пълнеж от горгонзола. А защо не портокалови медальони, обвити с черен шоколад, или профитероли за сладък послевкус. По повод множеството предстоящи празници и именни дни от веригата предлагат и предварително подготвени разнообразни подаръчни кошници с отбрани Deluxe деликатеси и вина, с които да зарадвате любим човек.

За клиентите, на които ароматът на канела или джинджифил е липсвал, серията Favorina отново е отрупала рафтовете на веригата с любимите на малки и големи сладки изкушения. Ароматен мини щолен, както и богато разнообразие от коледни неустоими предложения са само част от идеите, с които да запълним и един от предлаганите тази седмица видове коледни календари. Така отброяването до Коледа ще бъде сладко и интересно.

Advertisement

Благодарение на прецизната предварителна селекция, всеки клиент на веригата може бързо и лесно да открие необходимото на едно място и за по-малко от 20 минути, колкото е и измереното средно време за пазар в Lidl*. Така спестеното време от пазаруване може бъде посветено на ценни моменти с близките хора на светлите празници, които предстоят.

Continue Reading
Advertisement