Connect with us

Lifestyle

От Моцарт до музиката на видеоигрите

Avatar

Публикувано

на

myvisual

MyVideoAcademy представят „От Моцарт до музиката на видеоигрите„. Уебинарът има за цел да разкаже повече за развитието на музиката от Моцарт до наши дни. Чрез музиката диригентът Максим Ешкенази ще въведе участниците, в дигиталния свят на компютърните игри и техните саундтраци. Той ще разкаже интересни факти за игрите: World of Warcraft, Assasin’s creed, Call of Duty, Knights of the Old Republic, Halo както и на някои класики като – Тетрис и Супер Марио. Уебинарът ще се проведе на 7-и декември от 19:00ч и е напълно безплатен.

За кого е този уебинар
Уебинарът е подходящ за всеки, който обича класическата музика и за всички геймъри, които искат да научат нещо ново или да се насладят на любимите си игри по нов начин.

Какви знания трябва да имате, за да започнете този уебинар
Потребителите не трябва да имат специфични знания. Препоръчително е да са играли поне веднъж на някоя от тези игри: World of Warcraft, Assasin’s creed, Call of Duty, Knights of the Old Republic, Halo, Тетрис, Супер Марио, или да обичат класическа музика.

Какви знания ще придобиете след края на уебинара
След този уебинар ще знаете в кои игри има произведения на Моцарт, Бетовен, Шопен и как музиката може да влияе на Вашата игра.

Continue Reading
Advertisement