Connect with us

Кино

Оуен Уилсън и Зак Галифианакис стават БАШ ОБИРДЖИИ

Avatar

Публикувано

на

M 212 02784

Двама от най-обичаните комедиини актьори – Оуен Уилсън и Зак Галифианакис ще се превърнат в БАШ ОБИРДЖИИ това лято. Комедията, която обещава смях до сълзи, разказва историята на един от най-големите банкови обири в САЩ – този в Шарлот, Северна Каролина през 1997 г. При този обир изчезват над $17 милиона, а обирджиите до такава степен затрудняват ФБР, че разследването става международно.

Untitled Armored Car

Но дали зад един толкова грандиозен удар стоят истински гениални хора или всичко е плод на чиста случайност, ще разберем от БАШ ОБИРДЖИИ от 21 август в кината. В тази изключително забавна комедия Зак Галифианакис е Дейвид – шофьор на брониран камион, превозващ парите на една от големите американски банки. Неговото увлечение по колегата му Кели (Кристен Уиг, Шаферки) обаче е на път да му изиграе най-лошата шега в живота. Чаровната блондинка запознава Дейвид със Стийв (Оуен Уилсън), който подготвя най-големия удар в живота си. Но нито един от главните герои не блести с особени умствени заложби и сякаш всичко започва да се случва на късмет. А тримата се оказват с повече от $17 милиона в джобовете си. Ще успеят ли обаче да избягат в слънчево Мексико с плячката или некадърността им ще се окаже по-голяма?

Изпълнена с безумни ситуации, много пиперлив хумор и разбира се брилянтни изпълнения от Оуен Уилсън и Зак Галифианакис, БАШ ОБИРДЖИИ обещава един забавен август в кината.

Untitled Armored Car

Continue Reading
Advertisement