Connect with us

Lifestyle

Пазаруването в онлайн действителност – бързо и лесно с foodpanda

Avatar

Публикувано

на

all delivery

Предизвикателствата на новата реалност ни изправят пред необходимостта да променим своите навици и рутина. Това, което не се променя обаче са нуждите на ежедневието. В този период на адаптация и разрастващата се дигитализация и онлайн пазаруване водещата компания за доставки foodpanda направи следващата стъпка в развитието си, доставяйки вече всичко за всеки в повече от 35 града.

През 2020 година технологичнaта компания, лидер в областта на онлайн пазаруването разшири гамата от стоки, които предлага, посредством разделяне на платформата на секции „Ресторанти“ и „Магазини“. Традиционната форма за поръчка на хапване от ресторанти бе допълнена с възможността клиентът да избира и поръчва каквото пожелае, с доставка в рамките на час.

Портфолиото от магазини е съобразено с потребителските нужди и търсене по време на извънредната обстановка. То включва:

  • Хранителни вериги – платформата си партнира с едни от най-големите и известни вериги за хранителни стоки. Предвид Covid пандемията хранителните стоки са едни от най-търсените и поръчвани през платформата.
  • Аптеки – Добавянето на аптеки към секция „Магазини“ бе от изключително значение за развитието на платформата и задоволяването на първостепенни нужди у потребителите, свързани с поръчка на медикаменти.
  • Дрогерии – Клиентите в 16 града у нас могат да поръчат онлайн близо 800 от любимите си козметика, био храни, продукти за бебето, дома и много други.

Потребителите могат да намерят още широк асортимент включващ цветя, стоки за дома, хранителни добавки, фермерски продукти, прясно изпечени ядки, както и храна за вашите домашни любимци.

„През 2021 ще се стремим да утвърдим лидерската си позиция като продължаваме да се развиваме и да инвестираме в бъдещето на бързата търговия в България.“, сподели Изпълнителния Директор на foodpanda Ивайло Нецов.

foodpanda е международна платформа за доставка на храна и стоки за бита, част от глобалната група на Delivery Hero SE. Услугата позволява да поръчаш храна или стоки онлайн, които да бъдат доставена до входната ти врата, предоставяйки огромен избор от любими ресторанти и магазини, удобно плащане и бърза доставка.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement