Connect with us

Lifestyle

Панел с лекторите на BECA | Before Creating Academy ще постави началото на Академията по фотография

Avatar

Публикувано

на

фотография: Валерий Пощаров

Фотографската академия BECA | Before Creating Academy официално ще постави своето начало с дискусионен панел, в който ще вземат участие всички основни лектори. Форматът за откриването ще даде възможност на гости и бъдещи курсисти да се запознаят с лекторите и да научат повече не само за методиката на обучение, но и за философията и ценностите, върху които се гради BECA | Before Creating Academy.
Организаторите искат да дадат възможност на всички присъстващи да се почувстват част от бъдещата общност, която BECA | Before Creating Academy ще изгражда с времето. В панела ще се включат основните лектори – Свилен Начев, Валерий Пощаров, Пенко Скумов, Александър Карчински и Полина Илиева, които ще бъдат представени и придружавани от основателя на Академията Димитри Стефанов.

Всеки един от тези успешно реализирани български фотографи се включва в проекта BECA | Before Creating Academy с огромна мотивация и голяма доза вдъхновение, с които вярва, че ще зареди и курсистите по време на обучението.
Лекторите са обединени около стремежа BECA | Before Creating Academy да се превърне в чудесна възможност за създаването на единна фотографска общност от хора, които ще усъвършенстват непрестанно визуалната си култура и ще отглеждат с внимание таланта в себе си.
От своя страна, лекторите ще поемат ролята на техни ментори, които да им помогнат да развият своите най-силни и креативни страни, като обогатят тяхното творческо съзнание, идеи и мислене. „Самата идея за академия означава, че всички ние изграждаме една общност от фотографи и артисти, която е основана от личности и е за личности“, споделя Димитри Стефанов.

Това е и основната причина официалната вечер за откриването на BECA | Before Creating Academy да се състои именно под формата на дискусионен панел, чрез който и бъдещите курсисти и гости на събитието да почувстват своето значимо място в една такава общност.
От официалното откриване, което ще бъде на 1 Окт 2020 до 15 Окт 2020, когато е крайният срок за записване, желаещите да бъдат част от Академията ще могат безплатно да посетят отворените врати, които ще им дадат възможност да се запознаят в детайли с методиката на обучение и с лекторите, които ще им преподават по избраните модули.
Точният график на събитията в дните на отворени врати ще можете да проследите в социалните канали Facebook и Instagram на Академията.

„Очаквам да обогатя знанията си за фотографията и да започна да ги прилагам с по-професионален подход под менторството на опитни и доказали се личности в тази сфера, чиито проекти следя с интерес и от които черпя вдъхновение.“, споделя Ивелина Дончева

Повече информация, относно BECA | Before Creating Academy, можете да откриете на сайта на академията, както и в комуникационните канали като Facebook и Instagram.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement