Connect with us

Музика

Певицата Тони с нова песен „Сега“

Avatar

Публикувано

на

Toni Sega

Тя е тук и сега по-истинска от всякога! Тя е певицата Тони, която е готова с един нов и искрен проект, който грабва още от първото слушане!

Песента „Сега“ е съвместен проект на Тони с продуцента Боби Иванчев от дует „Авеню“, който във времето  е издател на албума „Прераждане“, продуцент на песента „Поглед на дете“, а също така участва и в песента „Гихон“. Двамата с Тони се срещат отново през лятото на тази година и тя му изпраща едно свое демо на песен, композирана от самата нея.

„Чух демото на Тони и помислих, че то наистина може да зазвучи по начин, по който хората да разпознаят стила й. Аз съм убеден, че тя има един от най-емоционалните гласове в България и ми се искаше да му дадем повече място в аранжимента. Тогава се видях с Васко Иванов и постепенно се оформи идеята за лекия бийт в песента и спокойно звучащите китари. Няколко дни след това споделих идеята си за звученето на песента с Тони и тя се съгласи с нея“, разказва Боби Иванчев.

„Този път се доверих изцяло на творческия нюх на Боби и съм сигурна, че не сбърках. Това, което създадохме, е изпълнено с любов и наслада към хубавата музика, а и какво по-хубаво от удоволствието да видиш усмивки по лицата на слушателите!“, споделя Тони.

Тони е изпълнителка, която през годините никога не изневерява на себе си и на стила си. Може би в това се крие тайната на нейният пленителен чар и успех на българската музикална сцена. Нежна и винаги положително настроена към живота, тя е на път да отвори една нова творческа страница, чийто старт е песента „Сега“.

Advertisement

Музиката създава самата тя, текстът е на Гергана Николаева, за аранжимента на песента се погрижиха Боби Иванчев и Васил Иванов – The Editor, а китарите са изсвирени от Щерион Пилидов.

Песента и видеото към нея ще бъдат в представени в радио и телевизионния ефир.

Continue Reading
Advertisement