Connect with us

Кино

ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 срази ЛУДИЯ МАКС в САЩ

Avatar

Публикувано

на

Pitch Perfect 2 BG poster

След като покориха американската публика през 2012 г., „Белас“ от Барден отново превзеха киносалоните отвъд Океана миналата седмица и моментално се превърнаха в тотален хит, като отвяха от боксофиса Лудия Макс. Само за три дни на голям екран ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 събра близо $70 милиона приходи. Режисьорският дебют на Елизабет Банкс е на трето място като боксофис сред филмите, режисирани от жени. Изпреварват го само Здрач на Катрин Хардуик и 50 нюанса сиво на Сам Тейлър-Джонсън. За сравнение, в първия си уикенд Лудия Макс има приходи от едва $45 милиона.

ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 не само оправда, но и постигна по-високи приходи от поставения таргет от Universal в световен мащаб. Само за един уикенд лентата е събрала общо $107.5 милиона. Цифрите са изключително впечатляващи за филм, който струва едва $29 милиона.

ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2, който ще завладее родните киносалони на 29 май, е едно от най-дългоочакваните музикални продължения на всички времена. Всички, които си спомнят песента, с която героинята на Анна Кендрик се присъедини към „Белас“, ще имат удоволствието да я чуят отново във втората част. The Cup Song превръща актрисата във всепризната певица, достигайки челните места на Billboard Top 200. Сингълът е продаден в над 2.5 милиона копия.

Сега Форум Филм Бълагрия дава шанс на един фен, който умее да изпълнява The Cup Song, да спечели вечеря за себе си и свой приятел и билети за филма. Маниаците на музикалния ритъм трябва да запишат своето изпълнение на видео и да го качат в специалното приложение във Facebook. И, разбира се, да споделят, за да съберат повече гласове.

„Белас“ ще завладеят кината и сърцата в ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 на 29 май.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement