Connect with us

Общество

Песента “Родината” на Веси Бонева и Светлин Къслев във видео на Националния отбор по футбол преди мача България – Холандия

Avatar

Публикувано

на

Vessy Boneva Rodinata

снимка: ПР

Дни преди мача на Националния отбор на България по футбол с Холандия, певицата Веси Бонева и композитора Светлин Къслев се съгласиха песента им “Родината“ да се ползва безвъзмездно в новото видео на отбора. Музикантите са горди, че със своята песен ще помогнат сърцата на публика и отбор да бият в един ритъм. Само тогава, убедени са всички, ще дойдат успехите.

Клипът, в който футболистите са с новите си униформи е първият от кампанията “Заедно в един ритъм” на Националния отбор на България и БФС. Поредицата е посветена на 12-ия играч в състава отборa – феновете. Целта на видеата е да призове публиката да дойде на Националния стадион “Васил Левски” и да подкрепи отбора на предстоящите решителни световни квалификации през 2017: с Холандия на 25 март, с Швеция на 31 август и с Франция – на 7 октомври.

Мачът България – Холандия ще се играе на 25 март от 21:45 ч. на Националния стадион „Васил Левски“. Ще бъде излъчван и пряко по БНТ 1.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement