Открийте ни и в

Общество

Пингвините, шпионирани

Avatar

публикувано

на

Пингвините, шпионирани 141

снимка: VIASAT NATURE

От 5 септември по VIASAT NATURE стартира поредицата „Пингвините – шпиони в стадото“. Последният писък на шпионската техника е впрегнат в задачата да ни разкрие всичко за живота на пингвините и да ни даде нова перспектива към поведението и екстремните тактики за оцеляване на невероятните и очарователни птици.

След успеха на „Белите мечки – шпиони на леда“, шпионските камери се издигат на ново ниво с камерите-пингвини – суперреалистични аниматронни камери, прикрити като пингвини, пилета и яйца.

Пътувайки до смразяващата Антарктида, където се съсредоточава върху живота на императорските пингвини, през Южна Америка и живеещите в пустинята хумболтови пингвини, и пингвините рокхопър на Фолклендските острови, „Пингвините – шпиони в стадото“ ни предоставя вътрешен поглед към драмите и предизвикателствата, с които се сблъскват тези птици през годината, и много комични ситуации.

Изумителното техническо съвършенство на камерите-пингвини им позволява да се слеят с пингвинските колонии, позволявайки съвсем близък достъп до черно-белите създания и техния свят във водата и на сушата.

Реклама