Connect with us

Култура

Планирай своята собствена революция с дневника „Аз съм момиче бунтарка“

Avatar

Публикувано

на

Луксозното издание включва сто активности за всяко момиче с приключенски дух.

Поредицата „Истории за лека нощ за момичета бунтарки“ от италианските писателки Франческа Кавало и Елена Фавили се превърна в световен феномен, който развълнува милиони деца и родители по света.

И докато луксозните издания съживяват дръзките дела на велики жени, в революционния дневник „Аз съм момиче бунтарка“, който се появява и на български език, читателите са тези, които разказват своите истории и лични революции.

С над 100 активности изданието се превръща в перфектен подарък и пътеводител в необятния свят на възрастните, в който всяко приключение може да се окаже и предизвикателство. За да планира всяка смела мечтателка своята собствена революция, да изгради бунтарски дух и  да начертае свои собствени граници на възможното.

Това е мястото, където момичетата-бунтарки по цял свят могат да се отдадат на мечтите си, да заявят амбициите си, да обичат тялото си без срам, да планират свой бизнес или да споделят подробности от изпълнения си с приключения живот.

Advertisement

Разделена на глави като „Любовни бележчици до части от тялото ми, които обичам“, „Неща, на които казвам ДА“, „Неща, за които си мисля, когато угасят лампите“, „Думи, които обичам“, изданието има за цел да провокира и да вдъхне увереност на младите читатели и вяра в собствените им възможноти.

Защото този всеобхватен дневник дава огледало, в което всяко момиче, без значение възрастта,  да открие собственото си отражение и да заяви смело: „Аз съм момиче бунтарка“.

Continue Reading
Advertisement