Открийте ни и в

Музика

Победителите, които ще видят на живо TOTO са…

публикувано

на

Победителите, които ще видят на живо TOTO са... 139

снимка: ПР

Дни преди концерта на рок-легендите TOTO, обявяваме имената на двамата печеливши в нашата игра: Валентина Драганова и Здравко Петров, които ще могат да изживеят на живо магията на музиката. Те отговориха правилно на въпроса:

Колко студийни албума имат зад гърба си музикантите от TOTO? – 17.

и печелят по 1 (една) единична покана за събитието. Поканите са предоставени с любезното съдействие на огранизаторите от Loud Concerts.

С над 35 години зад гърба си (бандата е създадена през далечната 1978 г.) и множество постижения, ТОТО остават една от групите с най-продавани турнета и албуми. Музикалният им стил с елементи на рок, поп, соул, фънк, прогресив рок, хард рок, ритъм енд блус и джаз ги прави уникални и неповторими. Много малко са групите в звукозаписната индустрия, които имат такова влияние както членовете на ТОТО. Като индивидуални музиканти, те са оставили своя отпечатък върху впечатляващите 5000 албума. Като група имат над 35 милиона продадени албума, а концертите им по целия свят се разпродават светкавично.

Нека припомним, че билетите за концерта на ТОТО в София са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Технополис, Техномаркет, а ценовите категории на билетите са 60, 70, 80, 90 и 110 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Реклама