Connect with us

Кино

Повече от 300 музиканти от съставите на БНР ще озвучават на живо „Двете Кули“

Avatar

Публикувано

на

2

Точно 7 месеца ни делят от втората част на зрелищния спектакъл LORD OF THE RINGS IN CONCERT – ДВЕТЕ КУЛИ. В музикално-филмовото приключение на 19 декември отново ще ни отведат музикантите от симфоничния оркестър, смесен и детски хор на БНР, но в разширен състав. Така година след премиерата на първата част от трилогията, на 19 декември 2015 на сцената на Арена Армеец ще видим повече от 300 музиканти. Наситен с още по-зрелищни бойни сцени, ДВЕТЕ КУЛИ е създаден за формата филм-концерт. С още повече чудати инструменти, солисти и спиращи дъха сцени, преживяването на 19 декември обещава да бъде още по-впечатляващо за всички сетива.

Втората част от трилогията „Властелинът на пръстените“ – ДВЕТЕ КУЛИ  в LIVE формат ще бъде премиерна за Източна Европа. След грандиозния успех на „Задругата на пръстена“, която беше видяна от близо 10 000 зрители от България, Сърбия, Македония, Турция и Гърция, организаторите обещават още по-голямо зрелище на 19 декември в зала Арена Армеец. Заедно с музикантите от съставите на БНР на сцената очакваме да излязат едни от най-големите имена на филмовата музика днес, чиито имена ще разберем скоро.

За милионите фенове по света, филмът, макар и гледан десетки пъти, никога не може да омръзне. Нито музиката. За разлика от киното в зала или вкъщи, обаче,  на 19 декември в зала „Арена Армеец” българската публика не просто ще слуша, а ще чуе, и не просто ще гледа, а ще изживее емоцията „Lord of the Rings in Concert: ДВЕТЕ КУЛИ”.

Билети на цени от 60 до 120 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg в цялата страна, включително и на 51 бензиностанции OMV.

снимка: PR

Advertisement

Continue Reading
Advertisement