Открийте ни и в

Кино

Повече от 300 музиканти от съставите на БНР ще озвучават на живо „Двете Кули“

публикувано

на

Повече от 300 музиканти от съставите на БНР ще озвучават на живо „Двете Кули“ 141

Точно 7 месеца ни делят от втората част на зрелищния спектакъл LORD OF THE RINGS IN CONCERT – ДВЕТЕ КУЛИ. В музикално-филмовото приключение на 19 декември отново ще ни отведат музикантите от симфоничния оркестър, смесен и детски хор на БНР, но в разширен състав. Така година след премиерата на първата част от трилогията, на 19 декември 2015 на сцената на Арена Армеец ще видим повече от 300 музиканти. Наситен с още по-зрелищни бойни сцени, ДВЕТЕ КУЛИ е създаден за формата филм-концерт. С още повече чудати инструменти, солисти и спиращи дъха сцени, преживяването на 19 декември обещава да бъде още по-впечатляващо за всички сетива.

Втората част от трилогията „Властелинът на пръстените“ – ДВЕТЕ КУЛИ  в LIVE формат ще бъде премиерна за Източна Европа. След грандиозния успех на „Задругата на пръстена“, която беше видяна от близо 10 000 зрители от България, Сърбия, Македония, Турция и Гърция, организаторите обещават още по-голямо зрелище на 19 декември в зала Арена Армеец. Заедно с музикантите от съставите на БНР на сцената очакваме да излязат едни от най-големите имена на филмовата музика днес, чиито имена ще разберем скоро.

За милионите фенове по света, филмът, макар и гледан десетки пъти, никога не може да омръзне. Нито музиката. За разлика от киното в зала или вкъщи, обаче,  на 19 декември в зала „Арена Армеец” българската публика не просто ще слуша, а ще чуе, и не просто ще гледа, а ще изживее емоцията „Lord of the Rings in Concert: ДВЕТЕ КУЛИ”.

Билети на цени от 60 до 120 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg в цялата страна, включително и на 51 бензиностанции OMV.

снимка: PR

Реклама