Connect with us

Общество

Повече от 850 души се записаха за участие в академия „Изпечи с любов“

Avatar

Публикувано

на

Picture 1

снимка: PR

Академия „Изпечи с любов“ за начинаещи любители пекари и сладкари привлече над 850 души за четирите си издания. За 86% от записалите се продуктите на „София Мел“ са предпочитани в домашни условия, още преди да вземат участие в академията. Участниците, избрани в четвъртото й издание, се развихриха в кухнята на домакините от Софийската гимназия по хлебни и сладкарски технологии (СГХСТ), напътствани от Таня Донева, популярна от сайта „Вкусното ми хоби със страст и любов“, както и от училищни лектори.

44% от записалите се участници са жени на възраст между 26 и 35 години, които имат желание да научат основни похвати в приготвянето на печива и сладкиши. Водещият фокус на академията е да запознае повече млади любители пекари с необходимите техники и правилни продукти за приготвянето на вкусни изкушения, подходящи за цялото семейство.

„Изключително сме щастливи от големия успех, който постигна кампанията, привличайки големия брой участници. Основната цел при създаването на „Изпечи с любов“ беше да вдъхновим още повече млади хора да се научат да приготвят лесно традиционни и модерни печива. Интересът, който предизвика кампанията сред жените на възраст 26-35 години демонстрира, че сме се доближили до тази цел“, заяви Илия Великов, управляващ директор в ГудМилс България.

Lektorite i uchastnicite

снимка: PR

Академия „Изпечи с любов“ дава възможност на участниците да научат традиционни рецепти и модерни похвати в кухнята, като всяко издание на кампанията е посветено на рецепти за различни сладки и солени печива. По време на последното обучение кулинарната блогърка Таня Донева предаде тънкостите в приготвянето и сиропирането на реване, а благодарение на професионалистите от СГХСТ, участниците усвоиха техниката за правене на кифлички със сирене. В предходните издания на академията специални гости бяха певицата Деси Добрева и Люси Евтимова, популярна от кулинарния блог „Lussi’s World of Artcraft“, които напътстваха участниците в приготвянето на коледна питка, меденки, тутманик и пълнозърнести бисквити.

Advertisement

Revane

снимка: PR

Continue Reading
Advertisement