Connect with us

Общество

„Пожелай си!“ с нова кампания за дарение на ин витро процедури

Avatar

Публикувано

на

Pojelai si Studenti Mall Markovo Tepe

снимка: PR

В началото на декември 2016 стартира поредната инициатива на благотоврителната кампания „Пожелай си!“, която цели да набере средства за двойки с репродуктивни проблеми чрез разпространението на календари. За момента са закупени повече от 600 броя, а до края на кампанията на 23 януари се очаква да бъдат продадени и останалите 900 календара. По този начин повече нуждаещи ще получат специализирана помощ.

  • Желаещите да се присъединят към кампанията двойки могат да заявят все още своето участие като се регистрират на имейл: wish@newlifeclinic.bg, посочвайки трите си имена, години, телефонен номер и електронна поща. От клиниката съветват, че е хубаво преди да попълнят данните си, участниците да се запознаят с медицинските условия, които са указани в сайта на клиника New Life.

През последния месец беше проведена мащабна кампания за разпространението на благотоврителните каландари в десетки търговски обекти в град Пловдив, повечето от които парнтьори на „Пожелай си!“. Една от тези горещи точки бе Мол Марково Тепе. С помощта на „Асоциация на студентите медици от Пловдив“ в търговския център в града под тепетата,  кампанията предизвика голям интерес и желание за подкрепа от страна на посетителите, които закупиха десетки бройки от специалното издание.

Екипът на клиниката, който създаде каледнара имаше за цел освен да набере средства за благотврителната инициатива, също така да предаде емоцията и щастието на пациентите, които са се сблъсквали с репродуктивен проблем, но успешно са го преодолели посредством усилията на медиците. За страниците на изданието са заснети реални жени и двойки, които вече са станали щастливи родители, или на които предстои радостното събитие.

Календарът ще се продава благотворително, на минимална цена от 8лв.  Средствата от продажбата отново ще бъдат дарени за каузата. Разпространението на изданието ще обхване повечето медицински и дентални центрове, обществени места, салони за красота, молове и компании партньори на инициативата.

На следните адреси на търговски обекти в град Пловдив могат да бъдат закупени календарите: ул. „П. Д. Петков“ №23; ул. „Бяло Море“№2; ул.“Даме Груев“ №5; жк. Тракия, Ул.“Съединение“, Тк Братя Мирчеви; бул.“Пещерско шосе“№129В; ул.“Цариброд“№2/Джумаята/;бул.“ Македония“ №2В.

Advertisement

Желещите могат да получат календара и с доставка след поръчка на телефон: 032/693 69.

Финалът на кампанията ще се проведе на 23 януари 2017 година от 11.00 часа в клиниката, където ще бъдат обявени резултатите и имената на двойките, които ще могат да се възползват от събраните средства. Финансирането ще отиде единствено за нуждаещите си двойки, толкова на брой, колкото позволяват събраните средства.

Екипът на клиниката благодари на всички родители, които са участвали в заснемането на благотворителната фотосесия – част от кампанията „Пожелай си“, с която подкрепят двойките, борещи се за най-съкровената си мечта.

През последните две години камапания „Пожелай си!“ подкрепя двойки с репродуктивни проблеми не само чрез своите услуги, но и чрез различни кампании, които сбъдват мечти. Участие в тях вземат, както хора с репродуктивни затруднения, успели да станат родители, така и компании, социално ангажирани към проблемите на  младите в България. Целта на всички е повече млади семейства у нас да изпитат щастието да прегърнат свое дете.

Официален хаштаг на кампанията: #wishanewlife2017

Advertisement
Continue Reading
Advertisement