Открийте ни и в

Tехнологии

Покана за b2b Media Awards 2019

публикувано

на

Покана за b2b Media Awards 2019 139

Най-иновативните компании, проекти и предприемачи могат да се включат в петото издание но b2b Media Awards 2019 до края на месеца. 

Възползвайте се от специална отстъпка за ранно кандидатстване до 23 юни 2019 г. 

Конкурсът ще отличи бизнесите или техни отделни начинания, идеи, постижения, но също и най-креативните корпоративни офиси, най-интересните външни пространства, както и социално – отговорни кампании, проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, инвеститорите с визия, иновативни сгради, мобилни и технологични новости. 

Новите категории за 2019 година са: Предприемачество с кауза, Кампания с кауза и Социален проект!

Ще се оценяват устойчиво и иновативно поведение, направени мащабни инвестиции, значими сделки, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

В конкурса има специална категория, свързана с Кампаниите за изграждане на работодателска марка. Отново ще се приемат кандидатури и в категориите:

  • Кампания за community branding
  • Динамично развитие
  • Технологична иновация

Приемат се също номинации за Бизнес лидер, Предприемач на годината, Инвеститор с визия и Бизнес дебют на годината.

По време на официалната церемония на 10 юли 2019 година ще бъдат връчени по три награди във всички основни категории + Голяма награда. 

Вижте категориите тук

Срокове 

Ранно кандидатстване до: 23 юни 2019 г. 

Край на кандидатстването: 28 юни 2019 г.

Повече за конкурса

Реклама