Connect with us

Tехнологии

Покорете всеки връх с Galaxy S5 Active

Avatar

Публикувано

на

261737 03 SM G870F R Perspective gray Standard Online P

261737_03_SM-G870F_R-Perspective_gray_Standard_Online_PSamsung Electronics представи създадения специално за активен начин на живот Galaxy S5 Active. Прахоустойчивият и водоустойчив Galaxy S5 Active има масивен дизайн, който е проектиран за дейности на открито. Тичане в дъжда, катерене, работа в градината – всичко това вече е възможно, без да се отделяте от смартфона си и като го ползвате активно. Galaxy S5 Active притежава уникален режим, който едновременно стартира свързаните с приключения функции, като компас и карти, удобно върху екрана. Допълнителният му кейс го прави още по-издръжлив на неблагоприятни условия за приключения без ограничения.

Специализирани бутони

Отстрани на корпуса смартфонът притежава Active Key, който позволява програмиране на най-често използваните приложения, осигурявайки лесен достъп до тях. В предната му част са разположени бутони с бърз достъп за връщане назад, меню и home key, улеснявайки използването на Galaxy S5 Active в затруднени условия – с ръкавици или мокри ръце например. Разработването на тези допълнителни бутони има за цел да повиши използваемостта му при дейности на открито, без да представлява каквото и да било неудобство.

261692_00_SM-G870F_Back_gray_Standard_Online_PБъдете по-активни навън!

Създаден специално за любителите на приключения, Galaxy S5 Active има Active Zone режим, който предоставя информация за надморска височина, атмосферно налягане, компас, хронометър и фенер. Смартфонът има функция, която преобразува написания текст в морзов код чрез фенерчето. Подобно на флагмана S5, Galaxy S5 Active също е прахо- и водоустойчив, но с подобрени характеристики, тъй като притежава сертификат, който покрива стандарта на американските въоръжени сили MIL-STD 810G. Устройството е тествано и работи при различни екстремни температури (както високи, така и ниски), също така надморската височина не е пречка за нормалното му функциониране.

Истинско Samsung флагман изживяване

Заедно с всички характеристики на перфектен спътник за активен начин на живот Galaxy S5 Active предлага изживяване, обичайно за флагманите Galaxy. Full HD Super AMOLED дисплеят му го прави подходящ за споделяне на преживяванията от покорените върхове, тъй като притежава същия качествен 5.1-инчов дисплей и 16МР задна камера като Galaxy S5.
Samsung Galaxy S5 Active е достъпен в търговската мрежа в два цвята: камофлажно зелено и сиво.

Continue Reading
Advertisement