Открийте ни и в

Lifestyle

Поли Генова стана част от екипа на Kaufland за един ден

Avatar

публикувано

на

Поли Генова стана част от екипа на Kaufland за един ден 141

снимка: ПР

Обичаната музикална изпълнителка влезе в ролята на касиер в първия хипермаркет на Kaufland България

Поли Генова се присъедини към екипа на Kaufland за един ден. Популярната музикална изпълнителка влезе в ролята на служител на каса в първия хипермаркет на Kaufland у нас, открит през 2006 година в Пловдив, жк. „Тракия“. Поли става част от екипа на компанията в отговор на предизвикателство, което търговската верига отправи към четири популярни личности по случай 15-та си годишнина на българския пазар.

Като служител на Kaufland Поли Генова получи възможност да се запознае с естеството на работа на един касиер в хипермаркета. В рамките на своя работен ден Поли премина обучение, след което имаше шанса да упражни наученото, обслужвайки клиентите на хипермаркета при спазване на всички процедури и изисквания на професията.

“Професията изглежда много лесна, но истината е, че тя има доста аспекти и много неща, с които трябва да си прецизен“, сподели Поли Генова в края на работния ден. „Впечатлена съм от отношението на целия екип. Тяхното желание е да накарат клиентите да се усмихват, макар и през маските. Призовавам ви да бъдете по-позитивни и да казвате по едно „Здравей“ на хората, които работят за вас всеки ден, всеки час!“, допълва още тя.

Как Поли Генова се справи с предизвикателството да бъде служител на Kaufland за един ден можете да видите в специално видео, публикувано във Facebook страницата на Kaufland България. 

Освен Поли Генова, търговската верига покани още актьорите Александър Сано и Ненчо Балабанов и инфлуенсъра Елекса да влязат в ролята на служители на компанията. В рамките на един ден те също ще се присъединят към екипа на специално избран за всеки от тях хипермаркет на веригата.

Kaufland България присъства на българския пазар от 2006 година и през 2021-ва отбелязва 15-годишнина от стъпването си в страната. За 15 години Kaufland се утвърждава като предпочитано място за пазаруване с богат асортимент, достигащ над 20000 артикула средно за страната. Компанията предлага на своите клиенти разнообразие от свежи и качествени продукти на атрактивни цени и отлично обслужване. Kaufland е верен партньор на българските производители и значим фактор за развитието на националната и регионална икономика с инвестиции, надхвърлящи 1.6 млрд. лв. Компанията е един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6000 души. Вече трета поредна година търговската верига се сертифицира като Топ работодател от международния независим институт Top Employers Institute.

Реклама