Открийте ни и в

Събития

Пол О’Грейди: От любов към животните

MIKA

публикувано

на

снимка: ITV, VIASAT NATURE

В поредицата от две части Пол О’Грейди се отправя към Индия, за да спаси и подобри живота на някои от най-уязвимите диви животни в страната и изпитва на собствен гръб работата на пазачите и природозащитниците, които се грижат за тях.

Снимайки на различни места из Индия, Пол среща необикновени животни – млади и стари, които имат отчаяна нужда от грижа, в резервати и в естествената им среда. Пол се запознава и обиква сирачета в спасителния център, помага за храненето и рехабилитацията на животните, работи на място с ветеринарите, взема участие в спасителни операции и е част от екипа, който ги пуска отново в дивата природа. Динамична, изпълнена с истории поредица.

“Пол О’Грейди: От любов към животните” стартира на 2 януари, в 18:10ч. по VIASAT NATURE.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама https://www.facebook.com/events/448503252871986

Общество

8m/s с нов сингъл

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Metalcore/hardcore формацията 8 M/S представи своят нов сингъл. Песента идва седмица след като групата обяви своя нов вокалист.
Парчето носи името “LEECH” и е част от предстоящия сплит на групата със софийската beatdown група NEVER PREY.

Продължете понататък

Lifestyle

Първият български космонавт с ексклузивно интервю за „100% будни“

MIKA

публикувано

на

от

снимка: Десислава Кулелиева

В понеделник (12 април), в предаването „100% будни“ по БНТ 1, водещите Мария Андонова и Стефан А. Щерев ще срещнат зрителите с една забележителна личност – първият български космонавт Георги Иванов.

Неговото ексклузивно интервю за сутрешния слот на обществената телевизия ще бъде излъчено именно на Международния ден на авиацията и космонавтиката. Ден, в който човечеството отбелязва и 60-годишнината от първия полет на Юрий Гагарин в космоса.

Гледайте „100% будни“ всеки делничен ден, веднага след „По света и у нас“ в 9:00 по БНТ 1.

Продължете понататък

Горещо