Connect with us

Телевизия

Популярната влогърка Цвети Стратиева – Флора е гост-водеща на „Денят започва“

Avatar

Публикувано

на

Цвети Стратиева Флора

снимка: ПР

На фона на динамичната политическа и социално-икономическа обстановка в страната и света Българската национална телевизия отправя поглед към позицията и визията на по-младата аудитория. Обществената телевизия дава възможност за изява на все повече прохождащи журналисти, които да обогатяват ефира със своята креативност и талант.

Така, през тази седмица популярната влогърка Цвети Стратиева – Флора ще партнира на Симеон Иванов като гост-водеща на сутрешния блок „Денят започва“ по БНТ 1.

Цвети Стратиева – Флора е водеща на подкаста на БНТ „Важното с Флора“, който се излъчва в YouTube канала на Българската национална телевизия. Тя е един от най-актуалните и влиятелни влогъри в българското онлайн пространство, безспорна любимка на младата аудитория в интернет със своите забавни авторски видеа, с които цели да информира своите последователи за различни актуални теми от политическия и обществен живот в България.

От понеделник до петък през месец август сутрешният блок „Денят започва“ по БНТ 1 е с нов начален час – 6:55, а водещите Христина Христова и Симеон Иванов ще водят ефира до 9:00 ч. самостоятелно, като ще се ротират всяка седмица. Сутрешният блок „Денят започва“ ще се излъчва и през уикенда – между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1 в събота и в неделя през месец август – със специална селекция от популярни водещи от обществената телевизия.

Advertisement

Гледайте подкаста на БНТ „Важното с Флора“ ТУК

Continue Reading
Advertisement