Connect with us

Lifestyle

Популярни блогърки издават наръчник за родители

Avatar

Публикувано

на

Maйко мила1

снимка: PR

Създателките на сайта „Майко Мила!“, Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова, издават първата си книга: „ДА ОЦЕЛЕЕШ КАТО РОДИТЕЛ“ – смешно-сериозен наръчник за родителство, в който всички читатели ще могат да намерят отговорите на много и важни въпроси, сред които:

„Как да запазим разсъдък, ако се окаже, че сме родили не на дете, а на нощна птица от семейството на кукумявките и по тази причина не сме спали вече 2 години, 8 месеца и три дни?“; „Има ли секс след раждането и как да го познаем?“; „Ако едното дете яде само грах, второто не яде пилешко, третото лази по земята и яде каквото падне, колко време ви дели от уюта на лудницата?“ и много други истории – смешни и откровени, вълнуващи и малко страшни (ама малко!).

„Решихме да направим „Майко мила!“ потиснати от ужасно сериозната и напрегната среда в интернет, която измъчва младата майка, но вместо да я мъчим, ние ще се опитаме да я успокоим, разсмеем и да й бъдем полезни“, сподели Елисавета Белобрадова. „В книгата сме събрали най-интересните 41 истории, които вярваме ще развеселят и развълнуват читателите, но и се надяваме да им помогнат да оцелеят като родители или да се престрашат да станат такива”, допълва тя.

„ДА ОЦЕЛЕЕШ КАТО РОДИТЕЛ” се издава от Сиела и ще бъде налична на пазара от 20 февруари 2017 г. Официалното представяне на книгата ще се състои на 23 февруари 2017 г. от 18.30 часа във Vivacom Art Hall, където Елисавета и Красимира ще се явят лично, сресани и в що-годе приличен вид.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement