Connect with us

Телевизия

Поредицата „Чудати тела“ се завръща по TLC с още по-необикновени и трогателни истории

Avatar

Публикувано

на

Chudati Tela Ashley Kurpiel

Поредицата „Чудати тела“ се завръща за четвърти сезон на 13-и октомври, четвъртък, в 22:00 ч. по TLC. В новите епизоди зрителите ще имат възможност да се докоснат до трогателните истории на хора от цял свят, родени с мистериозни и изключително редки медицински състояния, белязали по специфичен начин техния външен вид. Поредицата разказва за трудностите, през които преминават участниците по пътя към своето социално приобщаване и как обществото ги приема въпреки тяхната съдба да бъдат различни.

В 10 интригуващи, 60-минутни серии, зрителите ще могат да се присъединят към пациентите в техните вълнуващи пътувания. От Бангладеш през Мадагаскар и Бразилия, четвъртият сезон на „Чудати тела“ ще разкаже истории, случили се в над 20 страни по света.

Всеки от героите в поредицата се бори за живота си с помощта на международно утвърдени лекари, експерти и организации. Сериите проследяват редица съдбоносни моменти за участниците – тежки, многобройни операции за промяна на физиологичното състояние на пациентите, прием на нови медикаменти и дори нестандартни за медицината лечения.

Мъж с тумор, по-голям от главата му, момче с трета ръка и мъж, висок 2.73 см. са само някои от чудатите случаи, които зрителите вероятно никога преди не са срещали. Първият епизод грабва вниманието с трогателната история на Джей, който се ражда напълно незрящ и без нос, изоставен от своите родители в Китай. Дали той ще намери хора, които да го осиновят?  TLC кани зрителите в непознатия свят на тези хора, които ще покажат на света не само своите различни тела, но преди всичко своята издръжливост и несломим дух по пътя към нормален живот.

Chudati Tela Rumeysa Golgi

Advertisement
Continue Reading
Advertisement