Открийте ни и в

Музика

Последни новини за концерта на ENTOMBED A.D., GRAVE и Implode!

Avatar

публикувано

на

Последни новини за концерта на ENTOMBED A.D., GRAVE и Implode! 141

Untitled-1Дни остават да концерта на ENTOMBED A.D., GRAVE и IMPLODE, който ще се проведе на 10 Октомври, петък от 19.00 часа в столичния JET ROCK Club. Трите шведски банди са обединени около европейското турне “Back To The Front” по представянето на актуалният първи албум на новата формация ENTOMBED A.D.

Както знаете ENTOMBED A.D. е нова група с участието на напусналите по-рано тази година четирима членове на добре позната ни формация ENTOMBED Lars Goran Petrov (вокали), Nico Elgstrand (китара), Victor Brandt (бас) и Olle Dahlstedt (ударни). Това ще е първото гостуване на LG Petrov и компания независимо от обстоятелствата и слуховете при които то се случва.

Надяваме се традицията, която BGTSC създаде и този път да бъде спазена! След кратка почивка музикантите ще излязат и останат няколко часа след шоуто в зоната на клуба, за да се срещнат и раздадат автографи на феновете посетили концерта, като при всяка възможност няма да откажат и снимка .

Забранено е внасянето на:
– храни и напитки
– видео камери и професионални фотоапарати (апарати със сменяем обектив)
– аудио записващи устройства
– оръжие и всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, и т.н.
– стъклени бутилки
– преносимо лазерно оборудване

Животни няма да се допускат в зоната на концерта!

Снимки и видео:
Забранено е снимането на артистите и използването на светкавица. Концерта ще бъде заснет! С влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане!

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.
АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА КЛУБА! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!
Изхвърляйте отпадъците на определените за тях места. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

Този петък, 10 октомври, вратите на JET ROCK Club ще отворят в 19.00 часа. Ето и останалата част от вечерта в часове:
19.30 часа – Implode
20:30 часа – GRAVE
21:45 часа – ENTOMBED AD ще започнат своя рецитал, като шоуто им се очаква да е минимум 90 минути!

Билетите са в продажба на http://bgtsc.eu/entombed-d-grave// и мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Магазин Яко, Metal Heaven,Фотосинтезис, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В момента пропуските са на цена от 35 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба ще са 45 лева.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билетите и спазването на реда в клуба!

Политика за достъп на непълнолетни и информация за клуба: http://www.jetrockclub.com/contact-us/

 

Реклама