Connect with us

Музика

Последни новини за концерта на RAGE и EMERALD SUN в София

Avatar

Публикувано

на

RAGE EMERALD SUN POSTER Last1

Както знаете, тази неделя, 29 Ноември в клуб Mixtape 5 ще станем свидетели на двучасовото специално шоу на RAGE, част от лимитираното турне по случай 20 годишнината от издаването на култовият им албум „Black In Mind“. Ще чуем почти всички песни от този албум и най-добрите композиции  на групата, а за подгряването преди това ще се погрижат melodic power/speed метъл бандата Emerald Sun.

Едно шоу, което никога няма да бъде повторено!

 

Поради повишени мерки за сигурност е възможно пропускателният режим за събитието да е по-бавен. Ето и програмата за вечерта по часове:

19:00 часа – отварят вратите на клуба;  

Advertisement

20:00 EMERALD SUN

21:00 RAGE

 

Както и преди екипа на организаторите  декларира, че вярва в общата ни цел – по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и  призоваваме всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

 

Advertisement

 

Билетите се разпространяват онлайн и в мрежите на EVENTIM в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.
В момента и до деня на събитието билетите ще струват 35  лева. В деня на голямото шоу и на място в клуба цената на входа ще е 40 лева.
За клуба:

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv
За повече информация и въпроси: events@bgtsc.eu
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 

Официално видео на RAGE:

Advertisement

 

Официално видео на EMERALD SUN:

 

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement