Connect with us

Tехнологии

Посрещнете Galaxy Buds Pro: Епичен звук във всеки момент

Avatar

Публикувано

на

Galaxy Buds Pro Lifestlye 1

снимка: ПР

Samsung Electronics Co., Ltd представиха най-новото поколение слушалки Galaxy Buds Pro. Слушалките предлагат потапящ звук, безупречно качество на телефонните разговори, интелигентно шумопотискане и подобрена свързаност с други твои устройства, като всичко това е обединено от впечатляващ дизайн. Galaxy Buds Pro представляват най-доброто поколение слушалки на Samsung досега и са създадени, за да ти помогнат да работиш и да се забавляваш най-пълноценно.

„Хората търсят технологии, с помощта на които да се адаптират към новото ежедневие и лайфстайл. Поради това пазарът за безжични слушалки се разширява значително, а изискванията на потребителите са се повишили“, коментира TM Roh, президент на Samsung Electronics и ръководител на дивизия „Мобилни комуникации“ в компанията. ,,С Galaxy Buds Pro казваме много само с помощта на малко устройство и предлагаме на потребителите уникално аудио изживяване, което превръща дори ежедневните задачи във вълнуващи“.

Несравнимо качество на звука и разговорите 

Изживяването, което слушалките ти носят, се определя от звука. Независимо дали ги ползваш за слушане на музика по време на тренировка или пък слушаш подкаст на път за работа, качеството на аудиото е най-важно. Galaxy Buds Pro предлагат пълноценен звук чрез 11-милиметров говорител за по-дълбок бас и 6,5-милиметров говорител за по-богати високи честоти. Това осигурява най-доброто звуково изживяване, предлагано от Samsung досега – динамичен, но и балансиран звук. Независимо дали слушаш ритмичен хип-хоп или сложна класическа мелодия, можеш да се насладиш на любимата си музиката и да я съпреживееш, точно както е била замислена от автора, по всяко време и навсякъде.

Слушалките вече не се използват само за забавление. Те са се превърнали в незаменим инструмент в работната комуникация, което превръща качеството на звука в още по-важен фактор. Galaxy Buds Pro изчиства гласа от нежеланите странични звуци с помощта на 3 вградени микрофона и устройство за улавяне на гласа Voice Pickup Unit (VPU), за да звучиш кристално ясно. Един от външните микрофони има и висока степен на съотношение сигнал / шум (SNR), като допълнително елиминира фоновите звуци. Освен това, Samsung интегрира новата си технология за защита от вятъра Wind Shield в Galaxy Buds Pro. Обновената, по-малко изпъкнала форма на слушалките, минимизира зоната на контакт с вятъра, а специално проектираната камера с мрежести филтри филтрира смущенията, причинени от вятъра. Телефонните ви обаждания никога не са били по-ясни, дори ако сте останали навън във ветровито време.

Advertisement

Galaxy Buds Pro Preorder KV 1080x1080

Най-интелигентната ANC функция на истински безжичните слушалки

Изживяването, което Galaxy Buds Pro доставят, цели да ти помогне да чуваш повече от това, което обичаш и по-малко от това, което не би искал. Ето защо слушалките имат най-интелигентните ANC възможности от всички истински безжични слушалки.1 Когато трябва да се съсредоточиш върху работата или да се изолираш от света наоколо и да се отпуснеш, можеш да намалиш фоновия шум с до 99 процента2, до предпочитаната от теб сила на звука. А с Ambient Sound можеш да усилиш околните звуци с повече от 20 децибела, като по този начин регулираш и персонализираш слушалките спрямо това, което искаш да чуваш. Тази функция е идеална за заети мултитаскъри – тези, които работят от вкъщи, докато се грижат за детето си или тези, които искат да тичат из града, като същевременно внимават за трафика около себе си.

Нещо повече – ANC и Ambient Sound работят заедно автоматично, като се адаптират към обкръжението ти, за да оптимизират твоето аудио изживяване. Galaxy Buds Pro разпознават, твоя говор3 и могат автоматично да превключват между заглушаване или усилване на околните звуци. Слушалките също могат да намалят музиката ти, когато искаш да говориш, дори ако използваш в този момент Ambient Sound, или функцията ANC е изключена. Тази технология ти позволява да чуваш и комуникираш по-ефективно и прави Galaxy Buds Pro перфектния инструмент за ежедневна употреба.

Още по-безупречно Galaxy изживяване

Galaxy Buds Pro са интегрално продължение на екосистемата на Galaxy – нашите най-безупречни слушалки досега. Вече можеш автоматично да превключваш връзката на слушалките между твоите Galaxy смартфони и таблети въз основа на устройството, с което би искал да ги ползваш без нужда от ръчни настройки4. Ако гледаш видео на Galaxy Tab S7 и след това получиш обаждане на своя Galaxy S21, изцяло новата функция за автоматично превключване ще постави видеото на пауза, и ще ти позволи да отговориш на повикването на телефона с Galaxy Buds Pro. След като разговорът приключи, слушалките ти незабавно превключват обратно към таблета, видеоклипът се възпроизвежда отново, а звукът от него отново звучи в слушалките.

Advertisement

Galaxy Buds Pro разширяват спектъра на твоето аудио изживяване, като се свързват с други устройства на Galaxy, и по-конкретно с Galaxy S21. Можеш да се насладиш на реалистичен и завладяващ звук от твоите Galaxy Buds Pro, където и да отидеш, с технологията 360 Audio Dolby Head Tracking ™5, която те поставя в центъра на случващото се. Влогърите могат ясно да уловят гласа си и околния звук, като синхронизират микрофоните на своите Galaxy Buds Pro и Galaxy S21. Слушалките притежават и Game Mode – режим, пригоден за условията на игра. Когато намалената аудио латентност е съчетана с мощната производителност и завладяващия дисплей на Galaxy S21, можеш да се насладиш на играта си на съвсем друго ниво.

Независимо за какво ще използваш своите Galaxy Buds Pro, можеш да разчиташ на дълъг живот на батерията им. Когато са напълно заредени, слушалките предоставят непрекъснати 8 часа работа, с допълнителни 20 часа резервна мощност в кутията за безжично зареждане. Дори когато ползваш ANC, можеш да се наслаждаваш на 5 часа възпроизвеждане с 13 часа повече на разположение в калъфа6. Ако в крайна сметка останат без заряд, можеш да спечелиш един час време за слушане само след пет минути бързо зареждане7.

Нов стилен и удобен дизайн

Galaxy Buds Pro не просто звучат добре, те изглеждат добре. Вдъхновени от иновативната и емблематична форма на Galaxy Buds Live, новите слушалки предлагат още по-ергономичен форм фактор. Формата приляга естествено на ухото и по този начин подобрява качеството на звука, който достига до теб, като същевременно изглежда като елегантен аксесоар в ухото. Новият дизайн намалява и контактната зона между слушалката и ухото, което предотвратява чувството за какъвто и да е дискомфорт.

Galaxy Buds Pro са създадени да издържат на различни условия. Притежават защита от вода с рейтинг IPX78, която представлява най-високото ниво на защита в серията Galaxy Buds. Освен това, вече не е нужно да се притесняваш, че ще изгубиш слушалките си. С приложението SmartThings Find можеш да откриеш Galaxy Buds Pro, дори ако си извън Bluetooth обхвата им9. Слушалките са изградени с мисъл за природата, тъй като за 20% от направата им са използвани рециклирани материали (Post-Consumer Materials).

Advertisement

Наличност

Galaxy Buds Pro пристигат в 3 невероятни цвята, създадени, за да допълват твоя Galaxy S21: „Загадъчно черно“, „Загадъчно сребърно“ и впечатляващото „Загадъчно лилаво“10, и ще бъдат налични на пазара в България от 29 януари 2021 на цена от 449лв

Предварителни поръчки

Galaxy Buds Pro могат да бъдат поръчани предварително в периода от 18:20 ч. на 14.01.2021 до 23:59 ч. на 28.01.2021г, като при покупка на слушалките в този период, потребителите ще получат подарък Wireless зарядно (EP-P1300). Повече информация за кампанията по предварителни поръчки, потребителите могат да получат в търговските обекти на Техномаркет, Technopolis и Samsung Experience Store.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement