Connect with us

Музика

Пост-индъстриъл и експериментална електроника на 4 ноември

Avatar

Публикувано

на

0411 poster

На 4 ноември в Koncept Space (Никола Вапцаров 6, София) ни гостуват Conjecture (Гърция) и XI-N (Германия). Концертът ще започне с рядка поява на LATE, а Evitceles ще представи на живо новия си албум за Amek.

Conjecture e самостоятелeн проект на музикантът и визуален артист Василис Ангелополус, който е свирил за последно в България преди цели пет години. Неговото най-ново ЕР „Nostalgia Future“ се появи за знаковия канадски лейбъл Cyclic Law.

Експерименталният звук на XI-N, който понастоящем обитава Берлин, е труден за описване, но остава трайна следа в спомените. От последния му концерт в София насам, неговата музика намира място в лейбъли като A Flood Needed, Co-Dependent и Healing Sound Propagandist.
Проектът Evitceles на Етиен Славчев няма нужда от представяне. Поводът да го включим в този концерт е „Bruised“, неговият трети самостоятелен албум за Amek, който излезе на 20 октомври.

Лайвовете на LATE, соло проект на Емил Митов, са рядкост. Ще ни се това да се промени, защото новата му музика, която през февруари звуча в Солун, е тежка и поглъщаща. Перфектна за старт на тази специална вечер.

Денят е 4 ноември. Вратите отварят в 20:00 ч.
Входът е 20 лв. само на място.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement