Connect with us

Lifestyle

„Пощенска кутия за приказки“ представя „Тука е така“

Avatar

Публикувано

на

Poster

Време е за поредно издание на любимата ни „Пощенска кутия за приказки“. Темата този път си чиста проба хардкор! „ТУКА Е ТАКА“ ще представи ироничен поглед върху една неповторима и мистична народопсихология – нашата. С прекрасното отношение на българина към женското начало, с хрисимата, скромна и всеотдайна, винаги вярна българка и безбройните добродетели на този прекрасен народ и свещената територия, която обитава ще ни занимават прекрасните текстове на знайни и незнайни познавачи на родните чувствителност и съзнание.

На столовете на четящите този път ще бъдат Павел Владимиров, Диана Алексиева- журналист, Силвия Петкова- актриса, Марта Каменова- водеща от inlife.bg, Славин Славчев- победителят от X-Factor 2015, Краси Москов от Z-Rock, Камен Алипиев- Кедъра, Веселин Веселинов- Еко и двама от авторите, които ще представи свои материали – Димитър Калбуров и Емил Джасим

Авторите все още имат шанс да изпратят своите разкази на pkzaprikazki@gmail.com с дължина – до 3 страници в шрифт 12. Срокът разбира се отдавна изтече и знаем, че у нас никой не прави нищо в последния момент, но този път ще направим изключение.

Партньорите ни традиционно ще подарят на избрани автори и зрители билети за интересни събития и преживявания.

За пореден път многобройните почитатели на добрите истории ще се потопят в неповторимата атмосфера на една от най-популярните кампании, посветени на литературата у нас за последните години. Настроението по време на вечерта е гарантирано от JAMESON IRISH WHISKEY, които вече трети сезон правят „Пощенска кутия за приказки“ възможна с безценната си подкрепа.

Advertisement

Входът, както винаги е свободен.

Continue Reading
Advertisement